Boek Lean Robotics – Lean & RPA, de winnende combinatie

Lean Robotics – Lean & RPA, de winnende combinatie

John Maes, Jeroen Schijns
NUBIZ
2020
2020
€ 34.99
0
0
0
0

Robotic Process Automation, of kortweg RPA, is het automatiseren van processen die voorheen door mensen werden uitgevoerd. RPA kan dat veel sneller en nauwkeuriger – wat niet alleen leidt tot kostenbesparingen, maar ook zorgt voor een hogere klant- en werknemerstevredenheid. Door eentonige taken over te laten aan RPA, kunnen werknemers zich volledig richten op toegevoegde waarde voor de klant en de organisatie. RPA is daarom hot – maar veel organisaties weten niet waar ze moeten beginnen.

Dit boek introduceert een effectieve, op LEAN gebaseerde aanpak om te starten met robotics en RPA. Die aanpak is het resultaat van jarenlange ervaring met RPA-implementaties en continu leren, verbeteren en perfectioneren. Dit boek is geschreven voor directieleden, managers en professionals in ICT, informatiemanagement en automatisering. Het is een echt praktijkboek, met talloze voorbeelden, handvatten en nuttige adviezen.

Het boek bestaat uit vier delen: inleiding, voorbereiding, invoering en borging. Het gaat uit van een organisatiebrede visie en besteedt ook aandacht aan gewijzigde rollen en verantwoordelijkheden, gangbare problemen, klassieke valkuilen en verandermanagement.Alle boeken