Boek Leerboek Business Intelligence

Leerboek Business Intelligence

Peter ter Braake
Boom Uitgevers Amsterdam
2018
Nederlandstalig
€ 39.95
0
0
0
0

Jarenlang hebben organisaties gegevens verzameld in databases. Nu moeten zij de stap maken naar zinvol gebruik: Business Intelligence. Goed toegepast kan Business Intelligence een organisatie kosteneffectiever laten werken. Of een voorsprong geven op concurrenten. Een waardevol instrument dus voor uw studenten om in te zetten in hun professionele leven. Met het Leerboek Business Intelligence ontdekken zij het vakgebied van A tot Z.

‘Leerboek Business Intelligence’ begint met het definiëren van het begrip: wat is Business Intelligence en wat moeten organisaties ermee? Wat zijn de doelen? Daarnaast behandelt het boek datawarehouses: wat zijn dat en waarvoor hebben we ze nodig? Wie gebruiken ze al? En hoe werkt dat dan? Daarbij komen ook ETL, analytics en het front end uitgebreid aan de orde.

Deze tweede druk is geheel geactualiseerd en uitgebreid. Zo is er een hoofdstuk toegevoegd over Big Data. Ook gaat het boek uitgebreider in op (Advanced) Analytics. Tot slot is er informatie opgenomen over de do’s en don’ts voor rapportopmaak.Alle boeken