Boek Maak de MATCH

Maak de MATCH

Annett Keizer
Keizer & Co
2019
€ 23,50
0
0
0
0

Je bent niet tevreden met je werk en wilt of moet een andere baan zoeken. Waar begin je en hoe kun je opvallen tussen al die andere sollicitanten?

Een baan zoeken begint met de MATCH-methode. Zorg allereerst dat je jezelf kent en weet wat je wilt. Vervolgens ga je de arbeidsmarkt onderzoeken en gesprekken voeren, waarbij je jezelf stevig positioneert. De zoektocht naar een passende baan is een spel van vraag en aanbod, waarbij struikelen en verliezen er nou eenmaal bij horen. Leer daarmee omgaan en je komt stap voor stap dichterbij je doel tot je op de juiste plek zit.

In Maak de MATCH laat Annett Keizer zien dat het proces van een echt passende baan vinden een hinkelpad is dat je met kleine stappen neemt en waarin je tussendoor steeds je balans vindt. De juiste match maken doe je in vijf stappen:
stap 1: Meten
stap 2: Ambiëren
stap 3: Toetsen
stap 4: Concluderen
stap 5: Herpositioneren

“Dit boek focust op jou als werkzoekende én wat jij voor meerwaarde hebt voor een werkgever. Ik krijg er energie van en nieuwe inzichten waarmee ik gelijk aan de slag wil gaan.” – Jeanine Develing, communicatieadviseurAlle boeken