Boek Marketing zonder personeel

Marketing zonder personeel

Chris den Daas
Uitgeverij Quist
2018
Nederlandstalig
€ 19.95
0
0
0
0

‘Marketing zonder personeel’ is geïnspireerd door gesprekken die de auteur voerde met honderden zelfstandige professionals uit alle mogelijke bedrijfstakken. Bedoeld voor iedere ondernemer voor wie marketing een uitdaging is. Het geeft handvatten en een kader waarbinnen je je marketingactiviteiten bepaalt. Met voorbeelden uit de praktijk.

Lees over de persoonlijke mix en vind uit wat voor type ondernemer je bent. Maak kennis met 42 marketingtools en kies die tools die het best bij jou en je diensten passen.

‘Chris geeft een helder overzicht van wat je als ZP-er moet weten, wat je kunt doen en moet laten om je activiteiten succesvol te maken,’ – Roel Praat, vml. directeur Algemene Rekenkamer.

‘Een must-read voor iedere zelfstandige professional. Hoe je het beste als zelfstandige professional uit jezelf haalt! Context, duiding en praktische tools in een vloeiende opbouw,’ – Ronald van den Hoff, co-owner Seats2meet.com.

‘Hier is marketing niet het vertrekpunt op basis waarvan je je producten en diensten beter kan verkopen. Hierin sta jij als mens centraal en vormen jouw drijfveren, motivaties en omstandigheden het vertrekpunt. Een verademing,’ – Roos Wouters, aanjager.Alle boeken