Boek Mijn baas is een klootzak: overleven in de jungle die werk heet

Mijn baas is een klootzak: overleven in de jungle die werk heet

R. Maun
Scriptum
2006
Nederlandstalig
€ 19,90
0
0
0
0

Heeft u een redelijke, competente, rechtvaardige baas met een gelijkmatig humeur? Welgefeliciteerd! U behoeft niet verder te lezen. Bent u daar nog? Dan bent u waarschijnlijk een van een grote groep medewerkers die problemen met zijn manager heeft. Hij of zij mag dan lastig, onberekenbaar of zelfs volslagen onmenselijk zijn, omwille van uw carrière (en uw geestelijke gezondheid) dient u toch een of andere werkrelatie te onderhouden. Dat is waar dit boek van pas komt.

Met een onweerstaanbare mix van inzicht, geestigheid en rondborstigheid ontleedt Richard Maun de persoonlijkheidstypen van slechte bazen en biedt hij praktische tips om u te helpen de alledaagse confrontaties met het monster op kantoor te overleven. Een gewaarschuwd mens telt voor twee: als u eenmaal de rauwe dierlijke aard heeft herkend die schuilgaat onder dat bedrieglijk innemende professionele uiterlijk is het een leeuw? Olifant? Krokodil? Of zelfs een stokstaartje – dan bent u beter gewapend om aan de volgende schermutseling met de baas zonder kleerscheuren te ontsnappen. Op deze manier kunt u leren boven de kantoorjungle uit te stijgen en een bevredigender werkzaam leven te leiden. En wanneer het úw beurt is om iemands baas te zijn, kunt u zich ervan verzekeren dat u anderen niet de ellende bezorgt die u zelf heeft meegemaakt.

Dit boek gooit een reddingsboei naar diegenen die lijden onder een onplezierige werkomgeving en kan u helpen de manier waarop u communiceert met anderen te veranderen.Alle boeken