Boek Negen leugens van de werkvloer

Negen leugens van de werkvloer

M. Buckingham, Ashley Goodall
Unieboek | Het Spectrum
2019
Nederlandstalig
€ 23.99
0
0
0
0

Buckingham en Goodall onthullen de negen leugens van de werkvloer

– De beste werknemers zijn van alle markten thuis.
– Werknemers staan open voor feedback.
– De balans tussen werk en privé is het belangrijkst.
– Werknemers zijn loyaal tegenover hun bedrijf.

Stuk voor stuk leugens die voor waar worden aangenomen op de werkvloer. Bestsellerauteur Marcus Buckingham en Ashley Goodall laten in dit provocerende en inspirerende boek zien dat we deze leugens dagelijks tegenkomen op ons werk. Ze veroorzaken afleiding en frustratie, en resulteren uiteindelijk in werkplekken die zoveel beter zouden kunnen zijn.

Aan de hand van interessante praktijkvoorbeelden en grondige analyses onthullen de auteurs de essentiële waarheden die onmisbaar zijn voor elke werkgever en -nemer. Je ontdekt dat de kracht ligt bij het team en niet in de bedrijfscultuur, dat we ons minder moeten richten op de top-downplanning maar juist op het direct geven van betrouwbare en relevante informatie aan de werknemers. De meeste mensen willen niet constant feedback krijgen, maar zijn wel gebaat bij productieve aandacht.

Negen leugens van de werkvloer laat de echte wereld van het werk zien en onthult de waarheden van de werkvloer zodat je ervoor kunt zorgen dat je het beste uit jezelf en je bedrijf kunt halen.Alle boeken