E-book Netwerk Je Weg Naar Succes

Netwerk Je Weg Naar Succes

C. Ruffolo
Leonon Media
2010
Nederlandstalig
€ 0.99
0
0
0
0

“Netwerken is veruit de eenvoudigste, meest efficiënte en minst dure weg naar succes … ongeacht je doel.”

Wat heeft u nodig of wat zou u willen hebben? Een nieuwe baan, een nieuw huis, nieuwe klanten, of misschien een nieuwe liefde? Volgens Charles ‘Ruf’ Ruffolo, Professional Netwerker, Spreker, Schrijver, Uitgever en Trainer, is alles – maar dan ook alles – mogelijk wanneer u uw Weg Naar Succes Netwerkt.

Voor het eerst zijn lezers getuige van de methodes van ‘The NetworKing’ waarmee Ruffolo wereldwijd respect en steun heeft verkregen.

Ontdek de geheimen hoe u vanuit alledaagse interacties belangrijke relaties op kunt bouwen. Ontdek het krachtigste netwerkhulpmiddel. Geniet van de dynamiek van het u enthousiast onder de mensen begeven en van ieder uitstapje een netwerkbijeenkomst te maken. Ontwikkel de vaardigheden die u nodig heeft om uw netwerk op te bouwen, met uw netwerk te communiceren, uw netwerk uit te breiden, te activeren, te leiden, te motiveren, te enthousiasmeren, te professionaliseren en aan uw netwerk terug te geven, voor wederzijds succes.

Deel de verhalen van Ruffolo uit zijn eigenzinnige jeugd en zijn 20-jarige Amerikaanse militaire carrière en ontdek hoe deze Amerikaanse expat het netwerken heeft omgezet in een succesvolle business en levensstijl – iets dat u ook kunt bereiken.

“Als we alleen maar zijn enthousiasme en vaardigheden zouden kunnen overnemen”, roepen zijn aanhangers.

“Missie volbracht”, zou Ruffolo antwoorden.

In ‘Netwerk Je Weg Naar Succes’, zijn eerste gids over de kracht van netwerken, staat het allemaal.Alle boeken