Boek Nooit meer voor een baas je bed uit!

Nooit meer voor een baas je bed uit!

Oscar Bulthuis
Uitgeverij Het Boekenschap
2019
Nederlandstalig
€ 24.50
0
0
0
0

Echt voor jezelf werken. Hoe heerlijk is dat?

De wekker gaat. Je opent je ogen en je realiseert je: ik sta op, maar niet meer voor mijn baas! Ik vaar mijn eigen koers, ik bepaal hoe mijn dag eruit gaat zien. Heerlijk, wat een vrijheid!

Maar let op: denk er niet te makkelijk over. Er komt ook ontzettend veel op je af. Want hoe ga jij je geld verdienen met dat wat je het liefste doet en waar je goed in bent? Hoe pak je jouw avontuur aan? In heldere taal lees je in dit boek de do’s and don’ts bij het voor jezelf starten.

Nooit meer voor een baas je bed uit!, is geschreven voor iedereen die voor zichzelf wil beginnen of dit overweegt. Door de vlotte schrijfstijl ook geschikt voor als je niet zo’n lezer bent!

Kleine stapjes, grote resultaten

Het boek bevat maar liefst 24 hoofdstukken. Dat lijkt veel, maar elk hoofdstuk is vrij kort en beschrijft een stap die je direct kunt uitvoeren. Het is bewezen dat kleine stapjes namelijk beter werken dan grote! Het boek bevat een index zodat je vlot informatie kunt zoeken over onderwerpen waar je meer over wilt weten. Tot slot krijgt je met het boek ook toegang tot prachtige films over ondernemen, die je inspireren en helpen je dromen waar te maken.

Auteur Oscar Bulthuis is ondernemer en oprichter van De Starters Academie. Hij schreef eerder de bestseller ‘Ondernemen is net reizen’ en is als docent Ondernemerschap verbonden aan Hogeschool Windesheim.Alle boeken