Boek Online marketing, de essentie

Online marketing, de essentie

N. Adamo, Geert Buskes
Pearson Education NL
2018
Nederlandstalig
€ 40.95
0
0
0
0

Online marketing, de essentie speelt in op het steeds groter wordende belang van online marketing. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om zoekmachinemarketing, e-mailmarketing, contentmarketing, viral marketing en social media.

Omdat zowel de strategie achter online marketing als de uitvoering ervan zeer belangrijk zijn, geeft dit studieboek een duidelijk overzicht van strategie tot actieplan. Het boek is daarom verdeeld in vijf delen: Inleiding en trends, Persona’s en klantreisonderzoek, Online strategie, Online marketingtacktieken en Actieplan.

Door de praktische aanpak, heldere structuur, duidelijke stappen, behapbare omvang en aantrekkelijke vormgeving is ‘Online marketing, de essentie’ zeer geschikt voor studenten. Om dit extra kracht bij te zetten, is er een digitale leeromgeving bij het boek.

‘Online marketing, de essentie’ is geschikt voor studenten van alle opleidingen waar (online) marketing een deel van uitmaakt, zowel in het eerste studiejaar als latere studiejaren. Daarnaast is deze titel geschikt voor iedereen die zich meer wil verdiepen in online marketing.Alle boeken