Boek Online reputatiemanagement

Online reputatiemanagement

Alex van Leeuwen
Boom Uitgevers Amsterdam
2016
Nederlandstalig
€ 28,50
0
0
0
0

Reputatie is alles! Reputatiemanagement wordt een essentieel aspect van bijna elke business. Social media genereren dagelijks miljoenen berichten, maar welke zijn relevant voor jouw organisatie? Dit boek laat zien hoe je belangrijke data verzamelt en vertaalt naar hands-on managementinformatie. Hoe je kunt reageren op klachten, suggesties, complimenten en crises en hoe je de reputatie van jouw organisatie bewaakt en stuurt.

In ‘Online Reputatiemanagement’ zijn verder ervaringen en inzichten verzameld van communicatie-experts uit diverse sectoren. Lees hoe organisaties als ING, Ziggo, de NS, IKEA, de Hartstichting, het ANP, de Nationale Politie, SNS en BAM omgaan met reputatiemanagement en hoe vloggers en andere influentials ingezet worden.

“Boordevol mooie cases. Dit boek biedt echt een handvat voor het optuigen en uitbouwen van de online reputatie van je organisatie.” – Steven van Belleghem (inspirator, coach en bestsellerauteur)

“Dit boek staat niet alleen mooi in de boekenkast, het is ook een absolute must indien je echt wilt begrijpen wat je moet doen in het geweld rondom social media en reputatie.” – prof. dr. Cees van Riel (mede-oprichter van het Reputation Institute en professor Corporate Communication aan de Erasmus Universiteit)Alle boeken