E-book Op naar een hoger salaris!

Op naar een hoger salaris!

J.J.R. van Minden
Business Contact
2007
Nederlandstalig
€ 4.99
0
0
0
0

Werkgevers en personeelsmanagers, of ze nu nieuw voor u zijn of bekend, stellen meestal eenzijdig uw salaris(schaal) vast. Zij verschuilen zich achter een CAO en vage ‘regels’ die u niet kent. Zij hakken vaker met dit bijltje, terwijl u hiermee geen of bitter weinig ervaring hebt. Een ongelijke strijd dus, die u dan ook snel verliest.

Maar u hoeft zich niet in een hoek te laten drukken. Dankzij de vele concrete voorbeelden in dit boek, praktische tips, modelzinnen en oefeningen wordt u een geduchte tegenstander en krijgt u deze keer – en de volgende – uw zin! U leert niet alleen hoe u een hoger salaris moet bedingen, maar ook hoe u afspraken kunt maken (en vastleggen) met een baas-die-niet-wil.

Er wordt uitgelegd hoe een auto van de zaak binnen handbereik komt, welke ‘leuke’ arbeidsvoorwaarden u in de wacht kunt slepen, hoe u geraffineerde tactieken van uw (aanstaande) baas kunt doorzien, hoe lastige vragen te beantwoorden en tegenwerpingen te weerleggen. Uw rechtvaardige doel is: méér verdienen. Van Minden schenkt in dit boek extra aandacht aan vrouwelijke sollicitanten, die vaak (ten onrechte) minder gehaaid onderhandelen dan hun mannelijke collega’s.Alle boeken