Boek Overtuigen op LinkedIn

Overtuigen op LinkedIn

Bas Wouters, Marjolein Bongers
Boom
2022
Nederlandstalig
€ 24
0
0
0
0

Twee bestsellerauteurs brengen hun expertises samen: de ideale combinatie van wetenschap en praktische toepasbaarheid, op zo’n manier gebracht dat je direct aan de slag wil.

Hoe vergroot je je invloed op LinkedIn? Hoe laat je een onuitwisbare indruk achter? En hoe maak je van je medewerkers merkambassadeurs? Het antwoord: door het slim toepassen van bewezen gedragspsychologie. Overtuigingsexpert Bas Wouters en LinkedIn-autoriteit Marjolein Bongers leggen je stap voor stap uit hoe je dat doet.

In het eerste deel van het boek – waaraan ook dr. Robert Cialdini een bijdrage heeft geleverd – leer je hoe je psychologische gedragsprincipes succesvol op LinkedIn gebruikt. In het tweede deel krijg je tientallen do’s and don’ts om een ijzersterk profiel neer te zetten, connecties aan te gaan en overtuigende content te creëren. En in het derde deel – de succesversneller voor organisaties – ontdek je hoe je gedragspsychologie inzet om van je werknemers, dealers en franchisenemers merkambassadeurs te maken.

‘Overtuigen op LinkedIn’ is rijkelijk voorzien van inspirerende voorbeelden, handige checklists en bonustips van bekende specialisten.
Dit boek maakt van jou – én je organisatie – een LinkedIn superstar!

Met bijdragen van (onder meer) de volgende experts:
Dr. Robert Cialdini
Roger Dooley
Pacelle van Goethem
Remco Claassen
Richard van Kray
Maartje Blijleven
Guido WeijersAlle boeken