Boek Participatieverhaal halen 2020

Participatieverhaal halen 2020

P. van Leeuwen
Uitgeverij Het Boekenschap
2019
Nederlandstalig
€ 29.95
0
0
0
0

Dit boek zit vol verhalen over meedoen, samenwerken, burgerkracht en participatie. Of het nu gaat over mee kunnen doen op de arbeidsmarkt of het samen realiseren van wensen in de eigen leefomgeving, als het gaat om inwoners betrekken bij veranderingen in hun leefomgeving of organisaties die een maatschappelijk vraagstuk samen met de doelgroep oplossen, dan vind je een grote variatie van deze onderwerpen terug in dit boek. Mooie verhalen en prikkelende visies met betekenis. Stuk voor stuk gaat het over inspiratie, innovatie en impact.

Passie
De passie voor participatie proef je in deze eerste editie van Participatieverhaal halen. De onderwerpen lopen uiteen, maar alle inspirerende verhalen en kantelende visies passen bij de nieuwe tijdgeest.

Feest der herkenning
‘Participatieverhaal halen 2020’ is een feestje van herkenning of ontdekking voor inwoners, planmakers, vernieuwers, bestuurders, adviseurs, kantelaars, participatie- en communicatie-experts, managers, ontwikkelaars en de harde werkers in de uitvoering. Met al die actuele casussen en ontwikkelde methodes is dit boek ook een verrijking voor het onderwijs: voor docenten en studenten.Alle boeken