Boek Passie, Emotie en Liefde voor de Klant

Passie, Emotie en Liefde voor de Klant

Richard Lopes-Slot
Lopes Slot BV
2018
Nederlandstalig
€ 19.95
0
0
0
0

Excellente Klantbediening in 7 minuten!

Het verlenen van Excellente Klantbediening wordt steeds belangrijker. Richard Lopes-Slot, sinds 20 jaar professioneel adviseur en specialist in excellent klantcontact, geeft met dit praktijkgerichte boek alle adviseurs en verkopers de mogelijkheid ook een pro te worden op dit gebied!

De kunst om tijdens je klantcontact een Excellente Klantbediening te realiseren in 7 minuten staat centraal in alle hoofdstukken. Lopes-Slot wijst je de weg om via, zoals hij dat noemt, de Cloud en de Tornado ook jouw klant excellent te bedienen. Zijn sleutelwoorden daarbij zijn passie, emotie en liefde voor de klant.

Je leert snel de diverse klantprofielen te herkennen zodat je ‘op maat’ kunt reageren in een gesprek. Aan de hand van het Tornadomodel krijg je tal van oefeningen en tips om je gesprekken nóg beter te laten verlopen. Je gaat je Cloud vullen met competenties en ervaringen, zodat je voldoende tools hebt om ook de Excellente Klantbediening te realiseren! Je krijgt tips en oefeningen om het gesprek goed voor te bereiden en een goede gespreksstructuur te hanteren. Zo zorg je voor een goed gevoel bij jezelf en bij de klant: een win-win situatie! Ervaar ook het tornado-effect en raak het hart van je klant!

Eén hoofdstuk van dit boek is geheel gewijd aan jouw persoonlijke coachingplan en talloze oefeningen, zodat ook jij een pro in Excellente Klantbediening kunt worden.

Met veel praktijkvoorbeelden en een persoonlijk coachingplan is dit HET handboek voor Excellente Klantbediening.Alle boeken