Boek Principes van subliem webdesign

Principes van subliem webdesign

Jason Beaird, James George, Alex Walker
Van Duuren Media
2021
€ 31.99
0
0
0
0

Dit is het ideale boek voor iedereen die oogstrelende websites wil ontwerpen die ook een geweldige gebruikerservaring bieden. Misschien ben je een ontwikkelaar die wil begrijpen hoe je toepassingen visueel aantrekkelijker kunt maken, of ben je een beginner die ontwerper wil worden.

Dit boek neemt je mee vanaf de basis en leert je verbluffende websites te maken. Van aanvang tot implementatie; kleur effectief gebruiken, kleurenschema’s ontwikkelen en een palet maken; aantrekkelijke lay-outs maken met rasters, de regel van derden en symmetrie; het gebruik van texturen: lijnen, punten, vormen, volumes en diepte; typografie toepassen om gewone ontwerpen er geweldig uit te laten zien; effectieve afbeeldingen kiezen, bewerken en positioneren.

Deze eenvoudig te volgen handleiding is geïllustreerd met prachtige voorbeelden in kleur en leidt je door het proces van het maken van geweldige ontwerpen van start tot finish. De vierde editie van deze ‘webdesign bestseller’ is grondig herzien en bevat bijgewerkte en uitgebreide uitleg over responsive webontwerptechnieken, een nieuw voorbeeldproject over patroonbibliotheken en hoe ontwerp past in moderne applicatieontwikkelworkflows en gemeenschappelijke gebruikersinterfacepatronen en -bronnen. Een must-have voor iedereen die geweldig mooie, effectieve websites wil maken of bestaande sites wil verbeteren.Alle boeken