Boek Retail Survival Guide

Retail Survival Guide

C. Frijters
B for BooksdistriBution
2021
Nederlandstalig
€ 22,50
0
0
0
0

Actie: Koop Retail Survival Guide in januari en neem op 1 maart deel aan het webinar (t.w.v. €59) door Carin Frijters.
Het webinar vindt plaats op maandag 1 maart van 16.00 tot 17.00. Na afloop van het webinar is volop gelegenheid via de chat voor het stellen van vragen.
De vragen die aan bod komen in het webinar zijn:
– Wat zijn anno 2021 de belangrijkste retailtrends?
– Wat is de de basis van retail?
– Wat moet je doen om eenvoudig mee te kunnen bewegen in crisistijd?

In de bestelbevestiging ontvang je instructies om je aan te melden voor het webinar.

Over het boek
RETAILTHEATER, JUIST IN CRISISTIJD!

Is er in deze heftige tijden nog plek voor de fysieke winkel? Absoluut, maar dan wel de phygital versie graag! Realiseer je daarbij wel dat de consumentenbehoefte in de afgelopen periode behoorlijk is veranderd. Klanten zoeken meer dan ooit afleiding, een warm bad en volop persoonlijke aandacht. Wat je als winkelier wel nodig hebt is een flinke dosis retailtheater. Méér dan ooit is het zaak klanten tijdens de volledige reis te verleiden door het creëren van unieke content en in te spelen op hun zintuigen.

In dit boek bespreekt Carin Frijters, retailexpert, de 5 stappen die nodig zijn om de koopknop van jouw klanten te blijven prikkelen. Je gaat aan de slag met de klantreis, ontdekt het extreem grote belang ervan, onderzoekt kansen en krijgt volop inspirerende tips & tricks zodat je met jouw winkelconcept elke crisis vol vertrouwen te lijf kunt gaan!

Wat kun je verder in dit boek verwachten? Een voorwoord én praktijkverhaal van Caroline van Turennout, directeur Marketing & e-Commerce bij Zeeman en diverse andere voorbeelden van retailers die het goed doen. Crisis of geen crisis. Plus slimme inzichten van retailspecialisten op alle vlakken; van het gebruik van materialen tot neuromarketing en de zo belangrijke online profilering van jouw winkel.Alle boeken