Boek Storytelling

Storytelling

René Boonstra
Boom
2021
€ 34.95
0
0
0
0

Elke dag neemt het aantal communicatiekanalen waar we gebruik van maken toe. Tegelijkertijd neemt de aandachtspanne van lezers en kijkers af. Als communicatieprofessional moet je sterk zijn in het vertalen van een communicatieboodschap naar effectieve content. Alleen zo zal jouw boodschap je doelgroep bereiken en, nog belangrijker: activeren. Verhalen blijven daarbij cruciaal. Storytelling helpt je je publiek intensief te betrekken bij je communicatieprojecten.

Storytelling – Stappenplan voor communicatieprojecten leert je in twaalf stappen hoe je storytelling kunt inzetten om een verhaal zo goed mogelijk over te brengen, binnen een uitgebalanceerde mix van mediakanalen. Bij elke stap biedt het boek heldere modellen en actuele praktijkcases.

Nieuw in de tweede druk
In deze tweede druk is het stappenplan verbeterd en het boek is geactualiseerd en verrijkt met nieuwe inzichten. Op de website www.storytelling2edruk.nl vind je naast links naar aanvullende literatuur en video’s ook casuïstiek waarmee je je de inhoud snel eigen kunt maken.

Boek en website zijn ontwikkeld voor media- en communicatiestudenten. Maar ook voor communicatieprofessionals die vanuit een strategische invalshoek aan de slag willen gaan met storytelling, bieden dit boek en de website veel bruikbare hands-on informatie.Alle boeken