Boek Stratego for Women (Engels)

Stratego for Women (Engels)

M. Bührs, E. de Groot
In Touch women resource management BV
2012
Engelstalig
€ 29.95
0
0
0
0

Stratego is het spel van aanval en verdediging, van spanning en verrassing. Wie het spel goed wil spelen, moet zijn tegenstander kunnen doorgronden. Diezelfde spelregels gelden wanneer u carrière wilt maken. Als u hogerop wilt komen, zult u immers een goed overzicht moeten hebben van het krachtenveld waarin u zich bevindt, zult u tijdig de juiste aanval of verdediging moeten kiezen en tegelijkertijd vertrouwd moeten zijn met gewoontes, overtuigingen en normen die nergens officieel zijn vastgelegd. Kortom, kent u de ‘mores’ niet of trekt u zich er niets van aan, dan zult u nooit de top bereiken. En dat is precies het struikelblok voor veel ambitieuze vrouwen. Vaak zijn ze onbekend met de ongeschreven regels van het – door mannen gedomineerde – strategische spel dat binnen organisaties wordt gespeeld.

‘Stratego for Women’ belicht deze ongeschreven regels op het werk en laat zien hoe vrouwen daar op een slimme en speelse manier mee om kunnen gaan. Het boek biedt vrouwen een handvat om carrière te maken en ‘het spel’ strategisch te spelen, zonder dat hun vrouwzijn daarbij in het geding komt.

De auteurs maken gebruik van kennis uit de wetenschappelijke literatuur en combineren dit met hun eigen ervaringen uit de bedrijfspraktijk. Daarnaast hebben ze vijf succesvolle vrouwen geïnterviewd die erin zijn geslaagd zich het door mannen gedomineerde ‘spel’ eigen te maken en zich daarbij als vrouw desalniettemin staande te houden.

Dit is de vertaling van ‘Stratego voor vrouwen’.Alle boeken