Boek Street smart sales

Street smart sales

Ronald Bogaerds
Uitgeverij Haystack
2020
€ 20
0
0
0
0

Als je street smart bent, kun je alles aan iedereen verkopen. Wil jij ook zo’n topverkoper worden die ijs kan verkopen aan eskimo’s? Ontdek dan de kracht van de 8 powerskills.
Moderne klanten zijn moeilijk te overtuigen. Ze zijn goed geïnformeerd en niet bang om te onderhandelen. Als jij wilt winnen, dan moet je street smart worden: zelfverzekerd, alert en altijd beter voorbereid dan de ander.

Street smart sales zit boordevol verhalen, inspiratie, praktische tips en voorbeelden waarmee je een betere verkoper wordt. Ontdek wat top?verkoper Ronald Bogaerds duizenden verkopers heeft geleerd en word ook een street smart topverkoper.

“Ronald Bogaerds is de best beoordeelde commerciële trainer op Studytube, en dat onderstreept hij met dit boek. Een aanwinst voor iedereen die wil gaan voor het maximale resultaat in sales!” – Homam Karimi, CEO en oprichter van Studytube

“Eindelijk is het boek van Ronald klaar. Het was het wachten waard. Elke ambitieuze verkoper moet dit lezen!” – Michel Scheidt, Oprichter van Improvers en investeerderAlle boeken