Boek Teken en win

Teken en win

Dan Roam
NUBIZ
2017
€ 16.99
0
0
0
0

LEER HOE JE OVERTUIGEND COMMUNICEERT MET SIMPELE TEKENINGEN

Twee-en-dertigduizend jaar geleden maakten je over-over-over-overgrootouders al tekeningen op de muur van hun grot. Zij hadden een aangeboren behoefte om te communiceren, maar een handschrift bestond nog niet. Dus bedachten ze een makkelijke en visuele manier om hun gedachten en verhalen vast te leggen.

Vandaag, na vele jaren waarin spreken en schrijven domineerden, zijn we opnieuw aanbeland in een visueel tijdperk. Ongeveer 90% van alles wat we online delen is visueel. Deze communicatie met beelden is geen bevlieging onder de jeugd – het is even natuurlijk als de lijnen die onze overgrootouders tekenden. Alleen nu aangejaagd door moderne technologie.

De afgelopen twintig jaar heb ik talloze mensen, van CEO’s tot het personeel van het Witte Huis, geleerd hoe je krachtig kunt communiceren met beelden. De meeste mensen denken dat ze niet kunnen tekenen, maar vertrouw me, dat kun je wel. Je hoeft geen Da Vinci te heten om een uitstekend visueel denker en communicator te kunnen worden. De eenvoudigste tekeningen zijn vaak het beste en zo’n tekening kun je in drie minuten leren maken. In dit handzame boek leer ik je hoe je met slechts zeven basisvormen alles kunt uitbeelden en uitleggen.

Ik schreef hiervoor al vier boeken maar in dit handzame boekje komt alles samen, plus een heleboel nieuwe tips en adviezen die je meteen kunt toepassen. Je leert zo hoe je slimmer kunt werken, duidelijker kunt communiceren en beter wordt in wat je doet. Dus pak een pen, potlood of stift, teken en win!Alle boeken