Boek VerMERKvuldig!

VerMERKvuldig!

Katlijn Voordeckers
LannooCampus
2018
Nederlandstalig
€ 24.99
0
0
0
0

VerMERKvuldig! zet jouw merk op weg naar meer en betere mond-tot-mondreclame. Via het model in dit boek leer je in drie eenvoudige stappen – identificeren, communiceren en integreren – je merk versterken en krijg je meer mensen over je zaak aan het praten.

Dit boek is bedoeld voor eigenaar-ondernemers die middenin de praktijk staan, en die snel resultaat willen zien van hun inspanningen. Op basis van herkenbare voorbeelden van kleine, sterke merken ontdek je de beste tips waarvan je het succes meteen kunt merken.

Want ook zonder dure reclamebureaus of eindeloze reclamebudgetten, kun je je mond-tot-mondreclame zelf in handen nemen.

“In Vermerkvuldig! deelt Katlijn Voordeckers haar uitgebreide ervaring en expertise met de lezer via heldere voorbeelden en een goed doordachte methode. Iedere ondernemer kan hier haar of zijn voordeel mee doen, want wie de voorgestelde praktische stappen volgt staat veel sterker in een wereld die gekenmerkt wordt door de toenemend belang van goede interne en externe merkcommunicatie. Het boek is geschreven in een aangename, overtuigende, maar niet belerende stijl en biedt ondernemers een goed doordachte marketing toolkit.” Prof. dr. A. Van RielAlle boeken