Boek Waardecreatie met het Internet of Things

Waardecreatie met het Internet of Things

Marco Heida
Business Contact
2019
Nederlandstalig
€ 24.99
0
0
0
0

In ‘Waardecreatie met het Internet of Things’ legt Marco Heida uit wat het Internet of Things (IoT) precies is, waarom je er met je organisatie mee aan de slag moet en hoe je de eerste stappen zet om gebruik te maken van de mogelijkheden.

Heida volgt de ontwikkelingen in IoT al jaren en weet als geen ander de essentiële begrippen, technieken en businessmodellen uit te leggen. In kort bestek voorziet hij je van alle benodigde informatie om zelf strategische keuzes te maken, je CIO aan te sturen of een businessmodel voor jouw sector of bedrijf op te stellen. Ook besteedt hij aandacht aan privacy en beveiliging en geeft hij concrete voorbeelden en cases op het gebied van onder meer smart health, smart buildings en smart logistics.

‘We leven in een tijd van grote data-gedreven veranderingen. Het strategisch inzetten van technologieën zoals blockchain, artificial intelligence en Internet of Things is daarom geen luxe maar noodzaak. Heida levert met zijn boek een waardevolle bijdrage aan het debat en goed uitgewerkte praktische inzichten.’ – Jim Stolze, tech-ondernemer, schrijver en oprichter TEDxAmsterdamAlle boeken