Boek What Got You Here Won’t Get You There (Engels)

What Got You Here Won’t Get You There (Engels)

M. Goldsmith
Profile Books
2013
Engelstalig
€ 12.36
0
0
0
0

Of u nu boven aan de ladder staat of nog aan het klimmen bent, dit boek is uw gids om uw slechte gewoontes te doorbreken en te bereiken wat u wilt bereiken.

Uw harde werken heeft resultaat. U doet het goed binnen uw werkveld. Maar iets staat u in de weg om die volgende stap te zetten. Dat zou best eens een van uw irritante gewoontes kunnen zijn. Misschien is dat ene foutje – een vorm van gedrag die u zelf niet eens herkent – het enige dat in de weg staat tussen u en de plaats waar u wilt zijn. Het zou zelfs precies de eigenschap kunnen zijn – zoals altijd willen winnen – die u heeft gebracht waar u nu bent, maar waarmee u niet verder komt.

Marshall Goldsmith is een expert die topmensen uit het zakenleven helpt om hun soms onbewuste gewoontes te doorbreken en zo nog succesvoller te worden. Forbes noemde hem een van de vijf meest gerespecteerde executive coaches en de Wall Street Journal plaatste hem in de top tien van trainers voor executives. Hij heeft gewerkt met meer dan tachtig ceo’s van internationale topbedrijven, waaronder een groot aantal leiders uit de Fortune 500. The American Management Association heeft hem recent genoemd als een van de vijftig invloedrijkste denkers op het gebied van management. Zijn een-op-een coaching kost tienduizenden dollars, maar in dit boek krijgt u Marshalls unieke advies tegen een lagere prijs.

In de Verenigde Staten is ‘What Got You Here Won’t Get You There’ bekroond tot Best Business Book of the Year.Alle boeken