Webinar De meetbare impact van Demand Generation: ontdek de groeipotentie van jouw organisatie!

0
0
0
0
Bekijk direct de opname van dit webinar

Wil je meer interesse voor jouw product of dienst wekken bij potentiële klanten? In dit gratis webinar leert expert Paul van de Schoot jou alles over demand generation: de sleutel tot het creëren van interesse en vraag naar jouw organisatie en product.

Ontdek in slechts 30 minuten succesvolle demand generation strategieën voor content marketing, social media marketing en paid advertising. Per strategie leer je concrete tactieken waarmee je direct aan de slag kunt. Je leert hoe je de positionering van jouw product of dienst kunt finetunen én welke kanalen en tactieken je het best kunt gebruiken om jouw doelgroep te bereiken. 

Daarnaast geeft Paul je concrete tips voor het meten en optimaliseren van jouw campagnes met KPI’s zoals websiteverkeer, conversieratio, ROI en analyses.

Wil jij meer leren over:

  • Succesvolle strategieën en concrete tactieken;
  • Hoe je jouw ideale klant definieert;
  • Hoe je jouw product of dienst positioneert als de perfecte oplossing;
  • Het kiezen van de juiste kanalenmix voor jouw doelgroep en budget;
  • Concrete tips voor het meten en optimaliseren van jouw campagnes;

 

Schrijf je dan nu gratis in! Dan weet jij straks hoe je relevante leads genereert en vraag en aanbod naar jouw hand kunt zetten. 

 

Voor wie is het webinar bedoeld?

Voor iedereen die hun merkidentiteit wil versterken en meer leads wil genereren. Daarbij hoef je geen expert te zijn binnen dit vakgebied. Het webinar is ook zeker bedoeld om inspiratie op te doen óf als je simpelweg interesse hebt over ‘demandgen’.

 

Over de spreker

Paul is senior Digital Advertising specialist bij Yonego. Met meer dan 10 jaar ervaring geeft hij klanten advies over de keuze van de beste kanalen en strategieën. Hij is een expert op het gebied van technische marketingoplossingen en contentstrategieën.