Webinar Hoe bouw je een relatie met jouw doelgroep via webinars?

0
0
0
0
Bekijk direct de opname van dit webinar

Webinars zijn een mooie manier om jouw kennis op toegankelijke wijze te delen met je publiek. Met een webinar creëer je niet alleen de kans om nieuwe mensen kennis te laten maken met jouw organisatie, maar bouw je ook een vertrouwensband op. In dit webinar leer je hoe je aan zo’n vertrouwensband werkt door je webinar slim in te richten, hoe je relevante nieuwe trends toepast en hoe je handige data verkrijgt door het geven van webinars.

Voor wie is het webinar bedoeld?

Marketeers die aan de slag willen óf al bezig zijn met webinars. En die praktische tips, handvatten en inspiratie willen tijdens een dynamisch gesprek tussen de host en sprekers.

Over de sprekers

Als content creator is Caroline Carolus verantwoordelijk voor het creëren van content die klanten helpt om beter te worden in het hosten van webinars. Met haar passie voor creatief werken en mensen helpen, helpt zij organisaties om nieuwe (content)wegen te bewandelen.


Bryan van Anrooij is Head of Marketing bij de snelgroeiende scaleup WebinarGeek. Hij is altijd op zoek naar nieuwe trends op het gebied van marketing en webinars.

………………………………………………………………………………………………………………………

  • Bekijk dit gratis webinar

  • Meld je aan en ontvang de link naar het webinar direct in je inbox.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.