Webinar Tone of voice: Touché of tenenkrommend. Vind je stem, stem je toon en schrijf herkenbaar

0
0
0
0
Bekijk direct de opname van dit webinar
Dit webinar is direct te bekijken

Staat jouw website vol met teksten die net zo goed op de website van je concurrent kunnen staan? En heb jij op je socials copy staan met een hoog mwah-gehalte? Of klink je de ene keer als je springerige buurmeisje en dan weer als haar nukkige vader? Dat is zonde, weet copywriter Rick Stet. Alles wat je nodig hebt is de juiste tone of voice (en je daaraan houden). En dat is niet zo moeilijk.

In dit gratis webinar vertelt Rick, met voorbeelden en cases, over het belang van een passende tone of voice voor je merk of organisatie. En waarom het zo verraderlijk eenvoudig is om de plank mis te slaan. Hij deelt zijn methodes om een tone of voice vast te leggen en wijst je op potentiële valkuilen. Wil je ook herkenbaardere teksten? Meld je dan aan voor het webinar.

Laat je inspireren en leer:

  • Waarom een passende tone of voice zo belangrijk is
  • Hoe je die tone of voice in korte tijd bepaalt en vastlegt
  • Wat je vervolgens vooral niet moet vergeten

Voor wie is het webinar bedoeld?

Voor redacteuren, copywriters, marketeers, brand managers en teamleiders die weten dat hun copy beter, passender en pakkender kan, maar niet weten hoe.

Over de spreker

Rick Stet is senior copywriter bij Presenter. Hij wordt overdreven verdrietig van ja-dit-is-wel-prima-zo-joh-denk-ik-geen-idee-eigenlijk-teksten. En doet daar iets aan. Hij schrijft, adviseert en traint bij uiteenlopende organisaties als OHRA, ABN AMRO en Mercedes-Benz.