Social media

De LinkedInfographic: alle formaten & cijfers op een rij

0

Nu de metamorfose van de LinkedIn user interface grotendeels achter de rug lijkt, vinden wij het een mooi moment om de belangrijkste specificaties op een rij te zetten. Denk aan de juiste formaten voor afbeeldingen, het aantal karakters voor tekstvelden en meer. In onderstaande infographic aandacht voor drie veelgebruikte onderdelen van LinkedIn: het persoonlijke profiel, de blogfunctie en de bedrijfspagina.

Aan de slag met je persoonlijke profiel?

Met een goed persoonlijk LinkedIn-profiel, maak jij online een sterke eerste indruk. Handig als je solliciteert, maar zeker ook bij het zakendoen. Want met het bekijken van het profiel van die ene prospect die jij morgen ontmoet, heb je zo een gespreksonderwerp te pakken. Zorg er dus voor dat jouw profiel volledig is ingevuld en een representatief beeld van jou als professional geeft. Mocht je aan de slag gaan en tegen een aantal praktische zaken aanlopen, zoals hoeveel ruimte je hebt als je een samenvatting schrijft of waar je rekening mee moet houden als je je contactgegevens invult, dan vind je alle specificaties in deze handige infographic. En check dan gelijk de tips!

LinkedIn voor bedrijven en organisaties

Steeds meer bedrijven, organisaties en scholen ontdekken de mogelijkheid van het opzetten van een LinkedIn company page. De perfecte plaats om visie te tonen en ontwikkelingen uit jouw sector te delen! Daarnaast is het natuurlijk ook een logische plek om je vacatures te delen en om jouw organisatie een persoonlijk gezicht te geven. Er zijn nog genoeg bedrijven die op LinkedIn geen bedrijfspagina hebben of dit wel hebben, maar niet gebruikmaken van alle mogelijkheden. Voor het opzetten van een company page hebben wij daarom ook de belangrijkste gegevens verzameld.

Aan de muur!

Voorkom een periodieke zoektocht naar de juiste afmetingen of aantal karakters: bookmark dit artikel of print de infographic gewoon uit en hang ‘m aan de muur! Wil je een groter exemplaar van de infographic bekijken? Klik dan op de afbeelding.

LinkedInfographic

Heb jij nog andere tips? Laat het weten in een reactie!