Productnieuws

Momentive kondigt nieuwe functies voor GetFeedback Salesforce-integraties aan

Momentive

Met de nieuwe integraties van GetFeedback voor Slack en Salesforce en een nieuwe Salesforce-app creëren klanten van Momentive meer impact in de verkoop- en serviceclouds van Salesforce.

Momentive (voorheen SurveyMonkey), een toonaangevend bedrijf op het gebied van flexibele softwareoplossingen voor klantervaringen, heeft vandaag diverse nieuwe integraties aangekondigd tussen GetFeedback, het Salesforce-platform en Slack. De verbeterde Slack-integratie en de nieuwe app van GetFeedback stellen gebruikers in staat om de feedback van de klant te integreren met de verschillende afdelingen binnen een organisatie. Met deze nieuwe mogelijkheden kunnen CX-teams inzichten sneller omzetten in actie, versnippering van gegevens verminderen, hun activiteiten opschalen en de impact van CX-initiatieven aan belangrijke stakeholders laten zien.

Hierdoor wordt het bewustzijn rondom klantenfeedback vergroot en nemen teams de verantwoording voor de resultaten van de klantenservice. De integratie is speciaal ontwikkeld voor het ecosysteem van Salesforce en is een best beoordeelde oplossing voor feedback van klanten in de Salesforce AppExchange. Deze updates zijn nu te vinden op de AppExchange.

De nieuwe mogelijkheden zijn:
– Een Slack-integratie die de feedback van klanten automatisch naar de relevante Slack-kanalen stuurt. Klanten van GetFeedback kunnen nu voorwaarden en procedures instellen voor het verzenden van feedbackmeldingen, zodat de juiste teams feedback van klanten met hoge prioriteit kunnen zien en hierop direct actie kunnen ondernemen..
– Een verbeterde Salesforce-integratie waarmee gebruikers van GetFeedback de Salesforce-klantendossiers kunnen bijwerken met automatisch vastgelegde feedback uit digitale kanalen.
– Een nieuwe GetFeedback AppExchange-app met een uitgebreid overzicht van alle klantenservice programma’s en -gegevens uit de Salesforce-systemen, zodat gedetailleerde feedback van klanten met de hele organisatie kan worden gedeeld.

Met deze nieuwe mogelijkheden kunnen klanten van Salesforce en GetFeedback eenvoudiger profiteren van de bestaande Salesforce-integraties met GetFeedback. Na GetFeedbacks integratie met Salesforce kunnen meer bedrijven flexibel werken, hun klantenservice programma’s opschalen en de impact aan andere teams laten zien.
Digitale interacties met klanten nemen snel toe. Uit recent onderzoek is gebleken dat 87% van de CX-professionals vindt dat klantenfeedback nu nog belangrijker is geworden dan vóór COVID-19. Het is dan ook van belang om digitale feedback toegankelijk te maken voor teams die werken met klanten om zo de inzichten en acties te versnellen die een betere ervaring voor klanten mogelijk maken.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van deze nieuwe functies:
– Directe zichtbaarheid in en verantwoordelijkheid van de acties die ondernomen moeten worden om problemen te voorkomen of te verminderen, bijvoorbeeld door technische teams op de hoogte te stellen van problemen met de website om zo de overlast voor gebruikers te beperken.
– Het delen van de CX-programma’s en statistieken met de gehele organisatie, zonder dat het nodig is om handmatig gegevens te exporteren of statische presentaties te maken.
Een totaalbeeld van de klant met feedback-gegevens die automatisch worden gesynchroniseerd met het klantendossier, waardoor het eenvoudiger wordt om rapporten op te stellen of klantenfeedback in context te plaatsen.
– Flexibele toewijzing van klantgegevens aan de klantendossiers en configuratie van de integraties, waardoor teams taken kunnen automatiseren en zo hun programma’s voor de klantenservice kunnen uitbreiden.

“Elk bedrijf dat voorop wil blijven lopen, heeft een oplossing nodig die de altijd veranderende verwachtingen van klanten kan bijbenen en die gemakkelijk in een bestaande workflow kan worden ingepast”, aldus Craig Shull, Senior Vice President en General Manager van GetFeedback bij Momentive. “Verouderde oplossingen houden gegevens geïsoleerd in verschillende tools, waardoor feedback van klanten moeilijk kan worden gebruikt op verschillende plekken in de organisatie waar deze tot extra inzichten en acties kunnen leiden om klanten een betere ervaring te bieden. We kijken uit naar deze updates voor GetFeedbacks oplossing in de AppExchange.”

“We vinden het geweldig dat Momentive blijft innoveren op de AppExchange door hun integratie uit te breiden naar meer onderdelen van het bedrijf”, aldus Woodson Martin, General Manager van Salesforce AppExchange. “AppExchange blijft zich verder ontwikkelen om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten. Het is mooi om te zien hoe onze partners zich samen met ons ontwikkelen.”

Dit bericht is geplaatst op ons open community channel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.


Lees de Frankwatching-artikelen over Alle artikelen of E-commerce.

0
0
0
0