Frankwatching Logo

Digital Marketing Conference 2022

Klaar voor een digitale toekomst

Bekijk het programma

Mediakit Events 2023

Als partner van onze events kun je relevante kennis delen en krijg je de kans om een onuitwisbare indruk op deelnemers achter te laten. Uiteraard helpen wij graag met het bepalen van de juiste benadering en invulling op het event. Vul je gegevens in en download de Mediakit Events 2023.

  • Zie onze privacyverklaring.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wil je meer informatie? Bellen met Roos mag atlijd

Digital Marketing Conference is hét event over digital marketing. We verwachten op 13 oktober 2022 online meer dan 400 bezoekers die inspiratie zoeken op het vlak van performance en online branding, het verzamelen en inzetten van (first party) klantdata, de praktijk van digital marketing operations, optimale customer orchestration, privacy en ethiek, en nog veel meer. 

De bezoekers, (digital) marketing- en communicatieprofessionals en specialisten, zijn werkzaam bij grote en kleine organisaties in onder meer corporates, MKB, overheid, non-profit, adviesbureaus en toeleveranciers.

Als partner van Digital Marketing Conference positioneer je je organisatie als autoriteit en expert in het vakgebied, kom je in contact met honderden marketing- en communicatieprofessionals en vergroot je je brand awareness binnen een interessante en relevante doelgroep.

Wat wil jij bereiken?

Brand awareness Vergroot naamsbekendheid en bereik en wees onderscheidend van de concurrentie.
Thought leadership Positioneer je organisatie als autoriteit en thought leader met een kennissessie.
Netwerken Ga met deelnemers in gesprek: van round table tot 1-op-1 virtual adviesgesprek.
Leadgeneratie Kijk wat jij kunt betekenen voor onze deelnemers en creëer nieuwe kansen voor jouw business.

Partners