Word ook partner!

 

Meer weten over de partnermogelijkheden?

Als partner van onze events kun je relevante kennis delen en krijg je de kans om een onuitwisbare indruk op deelnemers achter te laten. Uiteraard helpen wij graag met het bepalen van de juiste benadering en invulling op het event.

Download hiernaast de Partner Eventkit. Wil je meer informatie, bellen of mailen met Harald mag altijd!

Harald de Jong

marketing@frankwatching.com +31 6 52 63 23 62

  • Zie onze privacyverklaring.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Het Digital Workspace Event wordt georganiseerd door Frankwatching en is co-created by Mixit.

Kennispartners 2020

Kennispartners editie 2019

Mett verandert de manier waarop teams en organisaties samenwerken. Het is een centrale plek waar medewerkers en externen kennis delen, bijeenkomsten organiseren en met elkaar in gesprek gaan.

iWRITER helpt haar klanten succesvol te zijn door hen uniform en professioneel te laten communiceren. Met de gebruiksvriendelijke tool beheer en creëer je gemakkelijk templates, waardoor iedereen dezelfde huisstijl en logo’s gebruikt. Vanuit één centraal punt organiseer je de externe communicatie.

Insight Enterprises Inc. biedt organisaties van elke omvang Insight Intelligent Technology Solutions™ en diensten om de waarde van IT te maximaliseren. Insight is wereldwijd leverancier van digitale innovatie en oplossingen voor een connected workforce, supply chain-optimalisatie en de transformatie van cloud- en datacenters.

Embrace Social Business Software verbindt mensen met ideeën, kennis en informatie om slimmer te kunnen werken. Het platform zet onder andere berichten, blogs en documentdeling in om eenvoudiger te communiceren.

Debble levert geïntegreerde communicatie en samenwerkingsoplossingen in Office 365 en SharePoint. Hiermee stelt Debble medewerkers in staat meer te bereiken in minder tijd zodat ze kunnen excelleren in hun werk.

Viadesk geeft een modern social intranet dat mensen, informatie en processen verbindt. Het laat iedereen binnen én buiten je organisatie op intuïtieve wijze communiceren, samenwerken en kennisdelen in een gebruiksvriendelijke omgeving. 

Winkwaves maakt social enterprise software Harmonics. Op basis hiervan bieden zij organisaties, verenigingen en communities een digitale werkomgeving voor kennisdelen en samenwerken en verbinden. 

Capica Online Bedenkers helpt organisaties verder door middel van software. Het Capica intranet is een sociaal intranet dat echt meebeweegt met de organisatie, maar vooral met de gebruikers. Zo kunnen zij makkelijker en met meer plezier hun werk doen.

Bind ontwikkelt communities voor organisaties en werkt o.a. voor ledenorganisaties, profit en non-profits die een social intranet of digital workplace willen introduceren en grote organisaties die klanten in een online community bij support of productontwikkeling willen betrekken.

Kaltura provides live and on-demand video SaaS solutions to thousands of organizations around the world, engaging hundreds of millions of viewers at home, at work, and at school.

Workfront is een platform voor work management in het digitale tijdperk. Met Workfront stellen teams de juiste prioriteiten met de juiste verwachtingen.

Het creëren van de ultieme Digital Employee Experience, dat is het doel van TrueLime. Dit doen ze door een omgeving neer te zetten die op maat is voor elke organisatie en waar iedereen zich thuis voelt.

Mediapartners 2019

Experience Partners 2019