Word ook partner!

 

Meer weten over de partnermogelijkheden?

Als partner van onze events kun je relevante kennis delen en krijg je de kans om een onuitwisbare indruk op deelnemers achter te laten. Uiteraard helpen wij graag met het bepalen van de juiste benadering en invulling op het event.

Download hiernaast de Partner Eventkit. Wil je meer informatie, bellen of mailen met Harald mag altijd!

Harald de Jong

marketing@frankwatching.com +31 6 52 63 23 62

  • Zie onze privacyverklaring.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Het Digital Workspace Event wordt georganiseerd door Frankwatching en is co-created by Mixit.

Kennispartners

Mett verandert de manier waarop teams en organisaties samenwerken. Het is een centrale plek waar medewerkers en externen kennis delen, bijeenkomsten organiseren en met elkaar in gesprek gaan. Op basis van 18 jaar ervaring en meer dan 1200 projecten zetten ze met hun bouwstenen een digital workplace klaar wat past bij het project en de doelgroep. De gebruiker bepaalt wie mag toevoegen en wijzigen. En welke onderdelen openbaar of besloten zijn. Verandert het project? Het platform groeit mee.

Vandaag de dag draait alles om technologie. Insight Enterprises Inc. biedt organisaties van elke omvang Insight Intelligent Technology Solutions™ en diensten om de waarde van IT te maximaliseren. Insight is een Fortune 500 Company en wereldwijd leverancier van digitale innovatie en oplossingen voor een connected workforce, supply chain-optimalisatie en de transformatie van cloud- en datacenters. Insight helpt klanten hun IT vandaag succesvol te managen en te transformeren voor de toekomst. Van IT-strategie en -ontwerp tot implementatie en beheer. 6.600 medewerkers ondersteunen klanten bij het innoveren en optimaliseren van hun activiteiten om hun bedrijf slimmer te laten functioneren.

iWRITER helpt haar klanten succesvol zijn door hen uniform en professioneel te laten communiceren. Met de gebruiksvriendelijke tool beheer en creëer je gemakkelijk templates, waardoor iedereen dezelfde huisstijl en logo’s gebruikt. Vanuit één centraal punt organiseer je de externe communicatie. Hierdoor communiceert de hele organisatie in dezelfde corporate stijl en behoud je controle over de merkidentiteit. iWRITER 365 integreert naadloos met Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel en Outlook) en Teams. Wereldwijd maken al 350.000 gebruikers documenten met iWRITER 365.

Mediapartners