Boek Zo word jij de aantrekkelijkste werkgever!

Zo word jij de aantrekkelijkste werkgever!

Erik Titulaer
2024
Nederlands
€ 27.50
0
0
0
0

In 10 stappen naar het moeiteloos werven en behouden van talent

Stop met die worsteling om passend personeel te vinden. En lees dit boek. Daarmee zal je leven als leidinggevende of hr-professional substantieel leuker worden. Dát is de belofte van Erik Titulaer.

Laten we eerlijk zijn, iedere manager of leidinggevende heeft weleens een moment gehad waarop hij of zij zich afvroeg: “Waarom is het zo lastig om goede mensen te vinden, waarom is onze organisatie niet zo aantrekkelijk dat talentvolle medewerkers hier graag komen werken?” En vooral: “Waarom lukt het die concurrent wél?” Dit boek is mijn antwoord op die vragen en biedt jou een ontluisterende kijk in de spiegel. Met een vleugje humor en een snufje cynisme neem ik je mee in de wereld van zowel de externe als interne employer branding en leer je hoe je jouw organisatie in 10 stappen tot een talentmagneet maakt, waarmee je al je concurrenten voorbij streeft.

En nee, don’t worry, ik ga je echt niet alleen maar vertellen wat je allemaal verkeerd doet of welke kansen je allemaal laat liggen. Mijn insteek is vooral heel pragmatisch en erop gericht dat je de geboden kennis en inzichten meteen kunt toepassen. Het hart van het boek is het HEBPIE-model (lees: happy 😊), dat jouw organisatie in 10 heldere stappen laat transformeren tot de aantrekkelijkste werkgever. Durf jij het aan om in de spiegel te kijken?Alle boeken