Frankwatching Academy: dit zijn onze coronamaatregelen

Laatste update: 14 april 2021, 9.00 uur

Frankwatching houdt nauwlettend de ontwikkelingen rondom het coronavirus (Covid-19) in de gaten. We volgen daarbij de richtlijnen en adviezen, zowel landelijk als lokaal, van het RIVM.

Vanwege de huidige lockdown vinden onze trainingen voorlopig 100% online plaats in de virtual classroom. We informeren je als deelnemer tijdig over wat dit betekent voor jouw training.

Benieuwd hoe een online training van Frankwatching werkt? En welke maatregelen we op onze fysieke trainingslocaties treffen om verspreiding van het virus terug te dringen? Je vindt hieronder de belangrijkste ins & outs.

Virtual classroom

De trainingen van Frankwatching die de komende tijd op locatie gepland stonden gaan door, en wel zoveel mogelijk in onze virtual classroom. Sta je al ingeschreven voor of wil je meedoen met een van deze upcoming online trainingen? Dan bieden we je tot €200 virtual classroom-voordeel aan!

Inmiddels gingen meer dan 1.000 deelnemers je voor. Zij beoordelen de virtuele trainingen gemiddeld met een 8,4.

Hoe werkt een online training?

Een online training vindt plaats in 2 of meer dagdelen van 9.30 tot 12.30 uur (tenzij anders aangegeven) via een handige en gebruiksvriendelijke video conference tool. Heb je je in deze periode voor een training of opleiding ingeschreven, dan nemen we persoonlijk contact met je op voor alle praktische details.

Op locatie

Op het moment dat we weer op locatie mogen, dan gelden er onder meer de volgende strenge maatregelen en hygiënevoorschriften:

  • Desinfecteer bij binnenkomst je handen
  • Draag een mondkapje. Doe deze enkel af op je vaste zitplek in de trainingsruimte
  • Volg altijd de aangegeven looproutes
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog 

En heb je klachten als verkoudheid, keelpijn, verhoging of koorts? Dan blijf je vanzelfsprekend thuis!

#1 opleider

Of je nu een training op locatie of in de virtual classroom volgt, de trainingen en opleidingen van de beste opleider in marketing & communicatie zijn:

  • Interactief. Geen eenrichtingsverkeer, maar gedurende de hele training gelegenheid om vragen te stellen, cases in te brengen en mee te denken met je medecursisten.
  • Persoonlijk. We werken in kleine groepen (max. 12 deelnemers) zodat iedereen alle aandacht krijgt.
  • Praktisch. Werk tijdens de training alleen of in groepjes met eigen praktijkvoorbeelden.
  • Direct toepasbaar. De kennis en vaardigheden die je opdoet, zijn direct toepasbaar in je dagelijkse werk.
  • Flexibel. Omdat op afstand leren een andere focus vereist, verdelen we het programma over 2 of meer dagdelen. Zo valt het bovendien goed te combineren met eventuele andere bezigheden.

NOW-regeling en omscholing

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Frankwatching? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we denken graag met je mee!

Vragen?

We helpen je graag verder.

Hinke Wesselius
Customer Service & Sales Support