Frankwatching Academy: dit zijn onze coronamaatregelen

Laatste update: 28 mei 11.00 uur

Vanaf 1 juni wordt de corona-aanpak in Nederland verder versoepeld. Dit betekent dat Frankwatching opnieuw trainingen en opleidingen op locatie kan verzorgen.

Vanzelfsprekend nemen we op de verschillende trainingslocaties zichtbare maatregelen om onder meer 1,5-meter afstand te kunnen bewaren.

We starten vanaf 2 juni met een beperkt aantal trainingen op locatie. Het gaat daarbij voornamelijk om trainingen waarvan is gebleken dat die ‘offline’ beter tot hun recht komen.

Online leerprogramma uitgebreid!

Sinds het begin van de coronacrisis vindt een groot deel van onze trainingen volledig online plaats. En met succes! We hebben veel enthousiaste reacties gekregen van de inmiddels al meer dan 300 deelnemers. Zij beoordelen de online trainingen, die verdeeld worden over 1 of meerdere dagdelen, gemiddeld met een 8,2.

Wil jij deze periode ook gebruiken om je kennis en vaardigheden op het gebied van onder meer digital marketing, communicatie en social media (verder) uit te breiden? En nú slimme keuzes maken, zodat je er straks volop voordeel van hebt? Bekijk hier alle online trainingen waarmee je al snel van start kunt gaan.

Of je nu voor een virtual classroom of op locatie kiest, onze trainingen en opleidingen zijn:

> Interactief. Geen eenrichtingsverkeer, maar gedurende de hele training gelegenheid om vragen te stellen, cases in te brengen en mee te denken met je medecursisten.
> Persoonlijk. We werken in kleine groepen (max. 12 deelnemers) zodat iedereen alle aandacht krijgt.
> Praktisch. Werk tijdens de training alleen of in groepjes met eigen praktijkvoorbeelden.
> Direct toepasbaar. De kennis en vaardigheden die je opdoet, zijn direct toepasbaar in je dagelijkse werk.
> Flexibel. Omdat op afstand leren een andere focus vereist, verdelen we het programma over 2 of meer dagdelen. Zo valt het bovendien goed te combineren met eventuele andere bezigheden.

NOW-regeling

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Frankwatching? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!

Vragen?

We helpen je graag verder.

Renee Willemse
Customer Success Manager