Frankwatching Academy: dit zijn onze coronamaatregelen

Laatste update: 15 september 14.30 uur

Frankwatching houdt nauwlettend de ontwikkelingen rondom het coronavirus (Covid-19) in de gaten. We volgen daarbij de landelijke én lokale adviezen en richtlijnen van het RIVM. Zo nemen we op onze verschillende trainingslocaties zichtbare maatregelen om onder meer 1,5-meter afstand te kunnen bewaren.

Ook staan we klaar om bij eventuele nieuwe of strengere maatregelen snel te schakelen, en het grootste deel van onze trainingen op locatie te verplaatsen naar een virtual classroom. De trainingen die de komende tijd in Antwerpen op het programma staan, zullen vanwege de aangescherpte Belgische maatregelen voorlopig online plaatsvinden.

Heb je vragen over deelname aan een (online) training in ‘coronatijd’? Stel je vraag via de chat of neem contact op via academy@frankwatching.com.

Trainingen in de virtual classroom

Sinds het begin van de coronacrisis vindt een groot deel van onze trainingen volledig online plaats. En met succes! We hebben veel enthousiaste reacties gekregen van de inmiddels al meer dan 430 deelnemers. Onze (online) trainingen worden gemiddeld met een 8,4 beoordeeld.

Wil jij deze periode ook gebruiken om je kennis en vaardigheden op het gebied van onder meer digital marketing, communicatie en social media (verder) uit te breiden? En nú slimme keuzes maken, zodat je er straks volop voordeel van hebt? Bekijk hier alle online trainingen waarmee je al snel van start kunt gaan.

Of je nu voor een virtual classroom of op locatie kiest, onze trainingen en opleidingen zijn:

  • Interactief. Geen eenrichtingsverkeer, maar gedurende de hele training gelegenheid om vragen te stellen, cases in te brengen en mee te denken met je medecursisten.
  • Persoonlijk. We werken in kleine groepen (max. 12 deelnemers) zodat iedereen alle aandacht krijgt.
  • Praktisch. Werk tijdens de training alleen of in groepjes met eigen praktijkvoorbeelden.
  • Direct toepasbaar. De kennis en vaardigheden die je opdoet, zijn direct toepasbaar in je dagelijkse werk.
  • Flexibel. Omdat op afstand leren een andere focus vereist, verdelen we het programma over 2 of meer dagdelen. Zo valt het bovendien goed te combineren met eventuele andere bezigheden.

NOW-regeling

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Frankwatching? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!

Vragen?

We helpen je graag verder.

Renee Willemse
Customer Success Manager