Frankwatching Academy: dit zijn onze coronamaatregelen

Laatste update: 29 november 2021, 10.00 uur

Frankwatching houdt nauwlettend de ontwikkelingen rondom het coronavirus (Covid-19) in de gaten. Om een veilige en verantwoorde leeromgeving op al onze trainingslocaties te creëren, volgen we te allen tijde de richtlijnen en adviezen, zowel landelijk als lokaal, van het RIVM.

Maatregelen vanaf 28 november

Vanwege de huidige gedeeltelijke lockdown hanteren we de volgende (verplichte) maatregelen en basisregels: 

 • Houd 1,5 meter afstand.
 • Draag bij binnenkomst en tijdens het (rond)lopen een mondkapje. Op je vaste zitplaats mag het mondkapje wel af.
 • Blijf bij klachten thuis (koorts, droge hoest, vermoeidheid).
 • Schud geen handen.
 • Hoest en nies in je elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes.
 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.

Wel of geen coronapas?

Bij sommige trainingslocaties is een coronatoegangsbewijs nodig om deel te kunnen nemen aan een van onze trainingen. Dit komt omdat sommige locaties de richtlijnen voor kantoor volgen, en andere locaties vallen in de categorie horeca.

Alle praktische details over jouw specifieke deelname delen we een week voor aanvang van de training met je. Heb je hier nu al een vraag over? Stuur ons een bericht via de chat of bel met +31 30 200 10 40.

Virtual classroom

Naast trainingen op locatie kun je bij Frankwatching ook trainingen in de virtual classroom volgen. Onze online trainingen vinden plaats in 2 of meer dagdelen van 9.30 tot 12.30 uur (tenzij anders aangegeven) via een handige en gebruiksvriendelijke video conference tool.

Sta je al ingeschreven voor of wil je meedoen met een van deze upcoming online trainingen? Dan bieden we je tot €200 virtual classroom-voordeel aan!

 

 

#1 opleider

Of je nu een training op locatie of in de virtual classroom volgt, de trainingen en opleidingen van de beste opleider in marketing & communicatie zijn:

 • Interactief. Geen eenrichtingsverkeer, maar gedurende de hele training gelegenheid om vragen te stellen, cases in te brengen en mee te denken met je medecursisten.
 • Persoonlijk. We werken in kleine groepen (max. 12 deelnemers) zodat iedereen alle aandacht krijgt.
 • Praktisch. Werk tijdens de training alleen of in groepjes met eigen praktijkvoorbeelden.
 • Direct toepasbaar. De kennis en vaardigheden die je opdoet, zijn direct toepasbaar in je dagelijkse werk.
 • Flexibel. Omdat op afstand leren een andere focus vereist, verdelen we het programma over 2 of meer dagdelen. Zo valt het bovendien goed te combineren met eventuele andere bezigheden.

Meer dan 15.000 professionals volgden al eens een training, opleiding of cursus van Frankwatching. Zij beoordelen deze gemiddeld met een 8,4.

NOW-regeling en omscholing

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Frankwatching? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we denken graag met je mee!

Vragen?

We helpen je graag verder.

Hinke Wesselius
Customer Service