Frankwatching Academy: dit zijn onze coronamaatregelen

Laatste update: 15 september 2021, 16.00 uur

Frankwatching houdt nauwlettend de ontwikkelingen rondom het coronavirus (Covid-19) in de gaten. We volgen daarbij de richtlijnen en adviezen, zowel landelijk als lokaal, van het RIVM.

Vanaf 25 september: einde aan 1,5-meter

Anderhalve meter afstand houden is straks niet langer verplicht. Dit betekent dat er ook op onze trainingslocaties een einde komt aan deze regel. We zijn blij met deze versoepeling, en doen er uiteraard nog steeds alles aan om een veilige en verantwoorde leeromgeving te creëren.

Daarom gelden nog steeds de volgende dringende adviezen:

  • Blijf bij klachten thuis (koorts, droge hoest, vermoeidheid).
  • Schud geen handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.

Wel of geen coronapas?

Momenteel bekijken we of een coronatoegangsbewijs nodig is om deel te kunnen nemen aan een van onze trainingen. Mogelijk verschilt dit per locatie. Dit komt omdat sommige locaties de richtlijnen voor kantoor moeten volgen, andere vallen in de categorie horeca.

De praktische details per locatie maken we zo snel mogelijk bekend. Heb je hier nu al een vraag over? Stuur ons een bericht via de chat of bel met +31 30 200 10 40. En sta je binnenkort ingeschreven voor een training? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op over de specifiek geldende maatregelen.

Virtual classroom

Naast trainingen op locatie kun je bij Frankwatching ook trainingen in de virtual classroom volgen. Onze online trainingen vinden plaats in 2 of meer dagdelen van 9.30 tot 12.30 uur (tenzij anders aangegeven) via een handige en gebruiksvriendelijke video conference tool.

Sta je al ingeschreven voor of wil je meedoen met een van deze upcoming online trainingen? Dan bieden we je tot €200 virtual classroom-voordeel aan!

 

 

Inmiddels gingen meer dan 1.500 deelnemers je voor. Zij beoordelen de virtuele trainingen gemiddeld met een 8,4.

#1 opleider

Of je nu een training op locatie of in de virtual classroom volgt, de trainingen en opleidingen van de beste opleider in marketing & communicatie zijn:

  • Interactief. Geen eenrichtingsverkeer, maar gedurende de hele training gelegenheid om vragen te stellen, cases in te brengen en mee te denken met je medecursisten.
  • Persoonlijk. We werken in kleine groepen (max. 12 deelnemers) zodat iedereen alle aandacht krijgt.
  • Praktisch. Werk tijdens de training alleen of in groepjes met eigen praktijkvoorbeelden.
  • Direct toepasbaar. De kennis en vaardigheden die je opdoet, zijn direct toepasbaar in je dagelijkse werk.
  • Flexibel. Omdat op afstand leren een andere focus vereist, verdelen we het programma over 2 of meer dagdelen. Zo valt het bovendien goed te combineren met eventuele andere bezigheden.

NOW-regeling en omscholing

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Frankwatching? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we denken graag met je mee!

Vragen?

We helpen je graag verder.

Hinke Wesselius
Customer Service