Frankwatching Academy: dit zijn onze coronamaatregelen

Laatste update: 4 november 10.00 uur

Frankwatching houdt nauwlettend de ontwikkelingen rondom het coronavirus (Covid-19) in de gaten. We volgen daarbij de landelijke én lokale adviezen en de richtlijnen van het RIVM.

Tot minstens medio december gelden aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het virus terug te dringen. Bekijk hieronder wat de impact ervan is op deelname aan onze trainingen.

Virtual classroom

De trainingen die de komende tijd op locatie gepland staan, gaan vooralsnog door en wel in onze virtual classroom. Ook de trainingen die de komende tijd in Antwerpen op het programma staan, vinden vanwege de Belgische maatregelen voorlopig online plaats.

Sta je ingeschreven voor of wil je meedoen met een van deze upcoming trainingen? Dan bieden we je tot €200 virtual classroom-voordeel aan!

Hoe werkt een online training?

Een online training vindt plaats in 2 of meer dagdelen van 9.30 tot 12.30 uur (tenzij anders aangegeven) via een handige en gebruiksvriendelijke video conference tool. Heb je je in deze periode voor een training of opleiding ingeschreven, dan nemen we persoonlijk contact met je op voor alle praktische details.

Ook in onze virtual classroom zijn onze trainingen en opleidingen:

  • Interactief. Geen eenrichtingsverkeer, maar gedurende de hele training gelegenheid om vragen te stellen, cases in te brengen en mee te denken met je medecursisten.
  • Persoonlijk. We werken in kleine groepen (max. 12 deelnemers) zodat iedereen alle aandacht krijgt.
    Praktisch. Werk tijdens de training alleen of in groepjes met eigen praktijkvoorbeelden.
  • Direct toepasbaar. De kennis en vaardigheden die je opdoet, zijn direct toepasbaar in je dagelijkse werk.
  • Flexibel. Omdat op afstand leren een andere focus vereist, verdelen we het programma over 2 of meer dagdelen. Zo valt het bovendien goed te combineren met eventuele andere bezigheden.

Inmiddels gingen meer dan 500 deelnemers je voor. Zij beoordelen de virtuele trainingen gemiddeld met een  8,4.

NOW-regeling en omscholing

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Frankwatching? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we denken graag met je mee!

Vragen?

We helpen je graag verder.

Renee Willemse
Customer Success Manager