Frankwatching Academy: dit zijn onze coronamaatregelen

Laatste update: 18 mei 2021, 18.00 uur

Frankwatching houdt nauwlettend de ontwikkelingen rondom het coronavirus (Covid-19) in de gaten. We volgen daarbij de richtlijnen en adviezen, zowel landelijk als lokaal, van het RIVM.

Leren op locatie of in de virtual classroom

Op dit moment mogen we als opleider weer bijeenkomsten op fysieke trainingslocaties organiseren. Daarnaast geven we trainingen in de virtual classroom. Hoe je ook wil leren: bij Frankwatching zorgen we ervoor dat dit veilig en verantwoord kan! 

Ben je benieuwd hoe een online training van Frankwatching werkt? En wil je weten welke maatregelen we op onze fysieke trainingslocaties treffen? Hieronder staan de belangrijkste punten op een rij.

Virtual classroom

Onze online trainingen vinden plaats in 2 of meer dagdelen van 9.30 tot 12.30 uur (tenzij anders aangegeven) via een handige en gebruiksvriendelijke video conference tool. 

Sta je al ingeschreven voor of wil je meedoen met een van deze upcoming online trainingen? Dan bieden we je tot €200 virtual classroom-voordeel aan!

 

 

Inmiddels gingen meer dan 1.000 deelnemers je voor. Zij beoordelen de virtuele trainingen gemiddeld met een 8,4.

Op locatie

Al onze trainingslocaties voldoen aan de RIVM-richtlijnen. Volg je binnenkort een training of opleiding op een van onze fysieke locaties? Dan gelden de volgende voorschriften:

 • Blijf bij klachten thuis (koorts, droge hoest, vermoeidheid).
 • Houd 1,5 meter afstand.
 • Schud geen handen.
 • Hoest en nies in je elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes.
 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
 • Draag een mondkapje bij binnenkomst en tijdens elke verplaatsing door het gebouw. Je kunt je mondkapje afdoen als je plaatsneemt in de trainingsruimte.

Voorafgaand aan jouw training informeren we je uitgebreid over alle geldende voorschriften op de locatie.

#1 opleider

Of je nu een training op locatie of in de virtual classroom volgt, de trainingen en opleidingen van de beste opleider in marketing & communicatie zijn:

 • Interactief. Geen eenrichtingsverkeer, maar gedurende de hele training gelegenheid om vragen te stellen, cases in te brengen en mee te denken met je medecursisten.
 • Persoonlijk. We werken in kleine groepen (max. 12 deelnemers) zodat iedereen alle aandacht krijgt.
 • Praktisch. Werk tijdens de training alleen of in groepjes met eigen praktijkvoorbeelden.
 • Direct toepasbaar. De kennis en vaardigheden die je opdoet, zijn direct toepasbaar in je dagelijkse werk.
 • Flexibel. Omdat op afstand leren een andere focus vereist, verdelen we het programma over 2 of meer dagdelen. Zo valt het bovendien goed te combineren met eventuele andere bezigheden.

NOW-regeling en omscholing

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Frankwatching? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we denken graag met je mee!

Vragen?

We helpen je graag verder.

Hinke Wesselius
Customer Service & Sales Support