Frankwatching Academy: dit zijn onze coronamaatregelen

Laatste update: 16 februari 2022, 10.00 uur

Frankwatching houdt nauwlettend de ontwikkelingen rondom het coronavirus (Covid-19) in de gaten. Om een veilige en verantwoorde leeromgeving te creëren volgen we te allen tijde de richtlijnen en adviezen, zowel landelijk als lokaal, van het RIVM.

Bijna alle coronaregels opgeheven

Goed nieuws! Vanaf 18 februari vervallen de meeste coronamaatregelen. Dit betekent dat we op al onze trainingslocaties afscheid nemen van de 1,5-meter, het mondkapje af mag en een vaste zitplaats niet langer verplicht is.

Wel adviseren we je om je aan de volgende maatregelen te (blijven) houden: 

  • Schud geen handen
  • Was (en desinfecteer!) vaak en goed je handen
  • Hoest en nies in je elleboog
  • Blijf bij klachten thuis en laat je direct testen.

Per 25 februari wordt de samenleving verder versoepeld. Op een van onze trainingslocaties is vanaf dan een coronatoegangsbewijs niet langer vereist.

Op locatie & in de virtual classroom

Bij Frankwatching kun je zowel trainingen op locatie als in de virtual classroom volgen. Benieuwd naar het upcoming programma?

 

#1 opleider

Of je nu een training op locatie of in de virtual classroom volgt, de trainingen en opleidingen van de beste opleider in marketing & communicatie zijn:

  • Interactief. Geen eenrichtingsverkeer, maar gedurende de hele training gelegenheid om vragen te stellen, cases in te brengen en mee te denken met je medecursisten.
  • Persoonlijk. We werken in kleine groepen (max. 12 deelnemers) zodat iedereen alle aandacht krijgt.
  • Praktisch. Werk tijdens de training alleen of in groepjes met eigen praktijkvoorbeelden.
  • Direct toepasbaar. De kennis en vaardigheden die je opdoet, zijn direct toepasbaar in je dagelijkse werk.
  • Flexibel. Omdat op afstand leren een andere focus vereist, verdelen we het programma over 2 of meer dagdelen. Zo valt het bovendien goed te combineren met eventuele andere bezigheden.

Meer dan 15.000 professionals volgden al eens een training, opleiding of cursus van Frankwatching. Zij beoordelen deze gemiddeld met een 8,4.

STAP-budget

Binnenkort (deels) gratis een training, opleiding of cursus van Frankwatching volgen? YES! Vanaf 1 maart 2022 kan vrijwel iedereen in Nederland tot €1.000 STAP-budget krijgen. Alle ins en outs van deze nieuwe subsidieregeling bekijken? Lees hier meer over het STAP-budget.

Wil je meer weten over om- of bijscholen via Frankwatching? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we denken graag met je mee!

Vragen?

We helpen je graag verder.

Hinke Wesselius
Customer Service