Marketing technology

Dit zijn de nieuwste Google-updates & producten [EMEA 2023]

0

Van Enhanced conversions voor leads tot Coviewing metrics en Travel Carousel Formats… De producten van Google zijn constant in ontwikkeling. Van verbeteringen en nieuwe versies tot de bèta’s: in dit artikel worden de belangrijkste Google-updates voor 2023 besproken.

Tijdens de Google EMEA Product Kick-off van 2023 zijn de nieuwste productontwikkelingen en bèta’s van onder andere Google Ads en Google Analytics gepresenteerd. De volgende product-updates zijn besproken: Measurement Solutions, Search & X-product Performance Media en Video & Display Media. In elk topic zijn meerdere interessante ontwikkelingen gepresenteerd. In dit artikel licht ik de updates binnen deze 3 categorieën uit, zodat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en trends!

Measurement Solution

Op conversie-gebaseerde doelgroepen met First-Party Data & Customer Match

Door op conversie gebaseerde doelgroeplijsten in te schakelen in je account-instellingen, worden automatisch klantsegmenten gegenereerd die specifiek zijn voor jouw bedrijf, zolang Enhanced Conversions for Web is geïmplementeerd. Deze lijsten worden real-time bijgewerkt, zodat je gegevenssegmenten de actuele informatie over je klanten weergeven.

Met dit product kunnen marketeers eenvoudig doelgroeplijsten maken en first-party-gegevens up-to-date houden. Hierdoor kunnen marketeers prestaties verbeteren, hun klanten opnieuw betrekken en rijke signalen geven aan de AI van Google.

Enhanced conversions voor leads

Enhanced conversions voor leads biedt een simpele manier om offline data te importeren in Google Ads voor value based bidding, waarbij wordt uitgegaan van de door de adverteerder verstrekte gehashte PII-gegevens. Hieronder staan nog een aantal belangrijke punten:

 • Het moet geïmplementeerd worden met een Google Ads Tag.
 • Enhanced conversions voor leads maakt het mogelijk om offlinewaarde te importeren tot 63 dagen na de conversie.
 • In 2023 biedt het ondersteuning voor Consent modus en Enhanced Conversions modelling.
 • Hiernaast biedt het in 2023 ondersteuning voor cross-device, ITP/ETP, ‘view through conversions’ en ‘engaged view conversions modelling’.

Lees hier meer over Enhanced conversions (voor web en leads).

Google Analytics 4

Item Scoped Custom Dimensions & Custom Channel Groups

Item Scoped Custom Dimensions helpt adverteerders bij het vastleggen van extra informatie in hun proces in e-commerce. Met Custom Channel Groups kunnen adverteerders hun mediakanalen effectief categoriseren.

In het eerste kwartaal worden de volgende features beschikbaar:

 • Item Scoped Custom Dimensions
  Retailers kunnen vastleggen of een product op voorraad is of niet. Hiernaast kunnen klanten route-informatie of andere add-ons volgen.
 • Custom Channel Grouping
  Het wordt mogelijk om Channel Groups te customizen naar de bedrijfsbehoeften. Dit wordt met terugwerkende kracht toegepast en het is beschikbaar in core reporting, Attribution & Explore Module.

Reporting Enhancements

Reporting Enhancements is geïntroduceerd om adverteerders te helpen met gegevenskwaliteit en precisie om sneller inzicht te krijgen in hun Analytics-gegevens. Hiermee wordt er gebouwd naar meer gelijkheid met Universal Analytics.

Feature omschrijving:

 • Behavioral Modelling is beschikbaar in Real Time-rapporten.
 • Gegevenskwaliteitspictogram op het individuele kaartniveau: toont nu precies welke berichten van toepassing zijn op elke kaart in een rapport.
 • Een nieuw ‘row message’ in het pictogram voor gegevenskwaliteit:
  • Optie om kardinale limieten te verlagen of te elimineren.
  • Optie om met één klik hetzelfde rapport te maken in Explore.
  • 360 properties hebben ook toegang tot uitgebreide gegevenssets, waardoor je tot 100 rapporten per eigenschap kunt markeren als hoge prioriteit, waarbij row wordt verwijderd wanneer ze worden gevlagd.
 • Nieuwe steekproefcontroles voor Google Analytics 360-properties voor snellere en meer gedetailleerde resultaten.
 • Landingspagina rapport, filters in detail rapporten, e-commerce dimensies in verkenningen en Data API.

External Conversion Lift User Based – Video Action

Dit product meet de causale impact van je campagnes en geeft een rigoureus antwoord op de vraag: ‘Hoeveel conversies vonden plaats omdat gebruikers de advertenties zagen?’

Productomschrijving:

 • Externe zelfbediening voor jou om Conversion Lift-experimenten te ontwerpen en te lanceren op jouw video-campagnes.
 • Aanbevelingen over de haalbaarheid van het experiment vertellen je hoe waarschijnlijk het is dat het experiment overtuigende resultaten oplevert en wat je moet doen om de haalbaarheid van het experiment te verbeteren.
 • In-UI rapportage toont je de door je campagnes gegenereerde lift op geaggregeerd niveau. Maar ook uitgesplitst naar demografische en conversie categorie & actie, wat kan helpen om je campagnes verder te optimaliseren.

Lees hier meer over Conversion Lift.

Marketing Mix Modeling

Reach & Frequency Data

Met deze gegevens kan je het effect van bereik en frequentie op je Google media ROI begrijpen. Daarnaast kan je het optimale bereik en de optimale frequentie vinden om de efficiëntie en effectiviteit te maximaliseren.

Productomschrijving:

 • De MMM-datafeed van Google biedt MMM (Marketing Mix Modeling) aanbieders en adverteerders geaggregeerde klikken, vertoningen en kosten voor een geselecteerde groep campagnes.
 • Met het MMM-gegevens platform kan je Google-verkoopteam gegevens valideren voordat ze worden verzonden, zodat ze volledig accuraat zijn en klaar om in het model te worden opgenomen.
 • Tijdens het proces van gegevensvalidatie kan jouw verkoopteam groepen campagnes selecteren en bereik- en/of frequentiegegevens voor de campagnes versturen.

Self-Onboarding Platform and Automated Recurring Requests

Vraag Google MMM-data aan en volg de status van je data-aanvragen. Geautomatiseerde terugkerende verzoeken leveren Google MMM-data volgens jouw schema, waardoor het verzamelen van data wordt vereenvoudigd.

Productomschrijving:

 • Externe UI waartoe adverteerders via een e-maillink toegang hebben, kunnen meerdere gebruikers toevoegen en MMM voor hun merken aanvragen. Vervolgens kunnen ze de aanvragen volgen en gegevens rechtstreeks via het platform ontvangen.

Video & Display Media

Brand Lift (Mastheads & Display)

Brand Lift (Mastheads & Display)

Brand Lift on Mastheads

Als marketeer kun je hierdoor begrijpen hoe grootschalige advertentieformaten de prestaties op het gebied van reclameherinnering en -bewustzijn kunnen verbeteren.

Brand Lift for Display (DV360)

Een combinatie van video en display verhoogt de prestaties op het gebied van merkwaarde met 2,7 keer. Doordat je dit kan meten, kan dit worden geoptimaliseerd.

Productomschrijving:

 • Minimaal budget: 15k dollars/28 dagen per enquêtevraag.
 • Exclusief het terughalen van advertenties.
 • Non-O&O, AdX en 3P inventaris uitwisselen

Coviewing metrics

Door ‘Coviewing metrics’ komen marketeers achter de daadwerkelijke impact die hun video-advertentiecampagnes met CTV-targeting hebben. Hierdoor kun je beter plannen en optimaliseren voor een volledig effect.

Dit product is alleen voor CTV. Hiernaast is het gevalideerd door enquêtes en 3P-panels.

E-mail notificaties

Je krijgt vanaf Q1 e-mails wanneer je enquêtes succesvol of zonder resultaat zijn beëindigd. Hierdoor kun je tactieken optimaliseren, budgetten verschuiven en opnieuw meten. Je krijgt updates als een onderzoek is afgerond (met of zonder resultaten) en als een verandering in aanmerking komt.

Video Action planning & voorspellen in Reach Planner Google Ads

Marketeers kunnen met Video Action planning & forecasting in Reach Planner voor het eerst in de tool prognoses maken voor conversies.

Productomschrijving:

Nauwkeurig plannen van YouTube en Google Video Partner-prognoses voor conversies, views, bereik en impressies op basis van statistieken in 60+ markten wereldwijd, sprekend in de taal van de marketeer van in-demo doel, bereik en frequentie, met:

 • Uniek bereik in mensen (geen cookies),
 • over apparaten (mobiel + desktop + connected TV),
 • inclusief co-viewed impressies,
 • TRP- en CPP-berekeningen,
 • voor de merkformaten van Google, en
 • demografische gegevens of Google-publiek.

Centralised Inventory Management – Central Partner Workspace

Efficiënt beheren en volgen van deal-uitgaven bij DV 360-partners.

 • Programmatische teams: deals centraal beheren.
 • Investment Leads: track publisher uitgaven cross-partner.

Productomschrijving:

 • Centraliseert dealcreatie, beheer en rapportage-workflows in een nieuw DV 360-partnertype dat alle andere agency partners koppelt in een enkele weergave in het platform.
 • Toegang tot nieuwe cross partner deal workflows in ‘My Inventory’ en toegang tot een nieuwe module genaamd ‘My publishers’. Hiermee kun je publishers aanmaken, alle cross-agency deals die aan een publisher zijn gekoppeld bekijken, de levering van elke deal op één plek monitoren en geautomatiseerd visueel inzicht krijgen in de uitgaven.

Display & Video 360 Instant Deals

Hiermee kunnen marketeers onmiddellijk een op maat gemaakte package deal-inventaris bouwen met nieuwe en unieke, sell-side audience en contextuele signalen.

Productomschrijving:

Een nieuwe manier van kopen binnen Display & Video 360 die deal-curatie automatiseert en klanten in staat stelt om aangepaste ‘pakketten’ van inventaris te creëren met nieuwe sell-side signalen die we in DV 360 hebben gebracht voor directe targeting in het deal setup-proces. Wat zijn deze signalen?

 • Verschillende unieke contextuele en publiek signalen die niet algemeen beschikbaar zijn in open veilingen, met een focus op formaten zoals CTV en audio.
 • Het is bestendig om verder te gaan dan de afschrijving van third-party cookies (3PCD).

Search & X-product Performance Media

Performance Max

Performance Max (PMax) is een hulpmiddel om hetgeen wat je investeert het ook daadwerkelijk waard te maken. Door Performance Max effectief toe te passen, verhoog je je ROI en je conversies. Adverteerders die Performance Max gebruiken, converteren gemiddeld 18% meer met vergelijkbare kosten per actie.

Performance Max gebruikt Google’s AI om conversies in Google Ads inventory te helpen vermenigvuldigen. Google’s AI wordt voor 3 zaken ingezet:

 1. Betere inzichten.
 2. Betere ‘testing-tools’ en middelen om AI te sturen.
 3. Verbetering van de integraties en consolidatie.

Inzichtenpagina voor Performance Max

Met de inzichtenpagina van Performance Max krijgen marketeers meerdere inzichten. Met deze inzichten kun je snel je campagne-prestaties verbeteren. De inzichten die beschikbaar zijn:

 • Performance shifts & Auction insights
 • Search Terms
 • Search Trends & Demand forecasts
 • Assets

Inzichtenpagina voor Performance Max

Performance Planner

De Performance Planner anticipeert op veranderingen in de marktvraag. Door ‘Google auction data signals’ te gebruiken, kan je ROI aanzienlijk stijgen. Je kan 18 maanden vooruit plannen.

Nieuwe testoplossingen voor Performance Max

Er zijn 2 nieuwe oplossingen om Performance Max te helpen testen:

 1. Test vs Standard Shopping Campaign: om te begrijpen waarom je een upgrade zou moeten overwegen naar Perfomance Max.
 2. Test uplift from running Performance Max: door A/B-experimenten uit te voeren om veranderingen in conversies of conversiewaarde te meten als PMax-campagnes worden toegevoegd als aanvulling op andere vergelijkbare campagnes.

Page feeds

Dit product is gemaakt omdat er vraag was naar verbeterde targeting op paginaniveau voor PMax-campagnes. Dit is momenteel nog een bèta-product. In de komende maanden kun je een feed met pagina-URL’s uploaden om je resultaten te verfijnen als je de functie voor het uitbreiden van de uiteindelijke URL gebruikt. De functie werkt met beide opties voor het uitbreiden van de uiteindelijke URL AAN/UIT.

Merk uitsluitingen op campagne-level

Marketeers krijgen extra merkveiligheid en controles met PMax op een geselecteerde voorraad.

Productomschrijving:

 • Bepaal met welke merken jouw campagne overeenkomt – inclusief je eigen merk – met merkuitsluitingen op campagneniveau.
 • Merkuitsluitingen zijn van toepassing op zoek- en winkelverkeer in PMax.
 • Pas verschillende uitsluitingen toe voor elke campagne of gebruik gedeelde lijsten voor meerdere PMax-campagnes.
 • Zoek merknamen in de gebruikersinterface en voeg ze toe aan de uitsluiting-lijst.

Nieuwe doelstelling voor klantenwerving

Met dit product optimaliseer je voor nieuwe klanten, naast het maximaliseren van de verkoop.

Hoe werkt het? Selecteer jouw klantlijsten, stel de klantacquisitie-waarde in en je campagne wordt geoptimaliseerd voor nieuwe klanten. Krijg een rapportage over de waarde van nieuwe versus terugkerende klanten.

 • De nieuwe klantwaarde-modus biedt hoger voor nieuwe klanten dan voor bestaande klanten.
 • De nieuwe klant-modus biedt alleen op nieuwe klanten.

NCA met optimalisatie van hoge waarden

Hiermee werf je nieuwe klanten met een hoge voorspelde levenslange waarde voor jouw bedrijf, terwijl je optimaliseert voor regelmatig nieuwe klanten.

Productomschrijving:

 • Adverteerders delen klantenmatch-lijst(en) van gesegmenteerde waardevolle klanten op basis van de waarde voor hun bedrijf in de loop van de tijd, naast het instellen van de waarde voor het werven van nieuwe klanten voor hoog en regelmatig. Je campagne wordt geoptimaliseerd voor zowel waardevolle nieuwe klanten als regelmatige nieuwe klanten.

Winkelverkoop rapportage en bieden – Performance Max

Bereken de werkelijke waarde van het rendement op advertentie-uitgaven (ROAS) van jouw campagnes voor maximale prestaties die aankopen in de winkel stimuleren.

Productbeschrijving:

 • Bied en rapporteer conversie-acties voor winkelverkopen voor je winkel- of omnichannel-doelstellingen.
 • Geschiktheid: je moet een detailhandelaar zijn of een restaurant met rapportages over winkelbezoeken, en voldoen aan de privacy-drempels.

Upgrades voor Smart Shopping en lokale campagnes

Smart Shopping Campaigns to PMax

Slimme Shopping-campagnes upgraden naar PMax voor SA360-adverteerders die met succes zijn gemigreerd naar de nieuwe SA360-ervaring, zal dit jaar in batches plaatsvinden. Dit gebeurt met een eenvoudige 1-klik SSC naar PMax-upgradetool, die wordt uitgebracht nadat SA360-bieden is gemigreerd en ze in aanmerking zijn gekomen.

Local Campaigns to PMax

De upgrade moet worden voltooid tegen het einde van Q2’23. De automatische upgrades worden op 4 april gelanceerd. Met functie-pariteit tussen LC en PMax voor winkeldoelen, komen er nu nieuwe LC-creaties in de toekomst.

Performance Max voor reisdoeleinden

Geautomatiseerde, op doelen gebaseerde campagnes worden weergegeven in Google-netwerken met property specifieke items en doelgroepen. Naast de PMax-functionaliteit kunnen hotel-adverteerders met PMax for Travel Goals:

 • Geautomatiseerde assets gebruiken.
 • Het bereik vergroten op Search naar vastgoed-gerelateerde resultaten via Hotels Inventory Targeting.
 • De prestaties meten met een vastgoed-specifieke rapportage.
 • Vooraf ingevulde doelgroephints die overeenkomen met het hotel, voor targeting gebruiken.

Vooraf ingevulde activa & keywords

Dit product vereenvoudigt de planning van nieuwe campagnes door de budget- en verkeersschattingen (en wijzigingen) voor verschillende zoekwoorden te geven. Dit product is al gelanceerd.

Aanbevolen budgetten

Dit product biedt het aanbevolen budgetbedrag en de optimalisatie-score op basis van de geleverde targeting, advertenties en items. Dit product is ook al gelanceerd.

Interaction to Next Paint

Dit product helpt marketeers door een betere gebruikerservaringen te creëren bij het navigeren op een pagina, aangezien site-eigenaren het kunnen gebruiken om ervoor te zorgen dat hun pagina’s responsief zijn.

Productbeschrijving:

 • Vertegenwoordigt de hele reactietijd van een pagina door alle interactie met een pagina te meten.
 • Om ervoor te zorgen dat je gebruikerservaringen levert met een goede responsiviteit, is het 75e percentiel van het laden van pagina’s dat in het veld is geregistreerd een goede drempel om te meten, gesegmenteerd over mobiele en desktop apparaten:
  • Onder of op 200 milliseconden betekent dat je pagina goed reageert.
  • Meer dan 200 milliseconden en minder dan 500 milliseconden betekent dat de responsiviteit van je pagina moet worden verbeterd.
  • Meer dan 500 milliseconden betekent dat je pagina slecht reageerde

Good, needs improvement en poor, over de snelheid van je website.

Deep Link Impact Calculator

Dit product biedt een lijst met alle ontbrekende web-URL’s die je moet overwegen om als deeplinks te implementeren. Met name app-links voor Android en Universal Links voor iOS. Een gemiste kans als je deze niet implementeert.

Hoe werkt dit?

 • Identificeer de URL’s die je moet implementeren als app-links (Android) en universele links (iOS) in jouw apps.
 • Identificeer je huidige uitgavendekking voor mobiel verkeer.
 • Krijg inzicht in gemiste kansen en hoeveel conversies je nog meer kunt genereren door ontbrekende deeplinks te implementeren.
 • Download of stuur een rapport voor eenvoudigere documentatie en delen met relevante belanghebbenden in jouw organisatie.

Deep Link Impact Validator

Met dit product kan je deeplinks valideren voor jouw hele app, een specifieke app-link of aangepast schema binnen jouw app. Met de tool kan je een gedetailleerd rapport bekijken, verzenden en downloaden met alle controles die de tool op jouw link heeft uitgevoerd en hoe je de gemiste configuraties moeten herstellen.

Productbeschrijving:

 • Valideer je volledige mobiele app of een specifieke link.
 • Begrijp de fixes die je moet doen, zodat al jouw koppelingen correct zijn geconfigureerd.
 • Download of verzend het rapport voor eenvoudige documentatie en deel het met relevante belanghebbenden in jouw organisatie.
 • Breng de nodige wijzigingen aan in jouw app en website.

App-campagnes voor betrokkenheid (ACe)

Dit product biedt je een oplossing om je te concentreren op waarde. Hierdoor kun je jouw bestaande en meest waardevolle gebruikers activeren en koesteren en jouw inspanningen voor levenscyclus-marketing stimuleren.

Productbeschrijving:

 • Volledig door AI aangedreven campagnes die worden weergegeven op meerdere Google-sites en gericht zijn op gebruikers die jouw app hebben gedownload, waarbij ze worden aangemoedigd om een ​​specifieke in-app-actie uit te voeren.
 • App-campagnes voor betrokkenheid-doelstellingen zijn het verbeteren van klantbehoud en inkomsten op lange termijn door het aantal actieve gebruikers te verhogen, verkopen te genereren en het verloop te verminderen.
 • Uit Google’s gegevens blijkt dat terugkerende gebruikers een LTV hebben die 50% hoger is dan die van nieuwe. Met app-campagnes voor engagement kan je deze waardevollere klanten bereiken, betrekken en converteren.

Optiscore voor apps

Dit product is de primaire bron van gepersonaliseerde aanbevelingen voor alle app-adverteerders, om de prestaties te verbeteren en langetermijndoelstellingen te bereiken.

Statistiek over Google, +14%.

Productbeschrijving:

 • Gebruikt automatisering om je gepersonaliseerde en realtime-aanbevelingen te geven die zijn afgestemd op de prestaties van jouw account.
 • Helpt je prioriteiten te stellen voor de acties die de meeste impact hebben op jouw bedrijf en groei stimuleren.
 • Ondersteunt de uitvoering om meerdere activiteiten efficiënt te beheren en automatiseert processen op grote schaal.

On Device Conversion Measurement

Dit product verbetert de kwaliteit van Google’s conversie modellering voor klanten in Google’s eigen en beheerde apps voor iOS.Statistiek over Google, +19%.

Productbeschrijving:

 • Conversiemeting op het apparaat voor iOS is een op privacy gerichte oplossing om nauwkeurigere conversiemeting mogelijk te maken door deterministische gegevens te vergroten.
 • Het is afhankelijk van het matchen van jouw 1P-gegevens op het apparaat, waarbij noch de adverteerder noch Google ooit de individuele converterende gebruiker kunnen identificeren.
 • Het biedt conversie-modellen een extra bron van grondwaarheid, die van nature deterministisch is, met als doel de kwaliteit van conversie modellering te verbeteren.

Cart Data

Dit product wordt gelanceerd in Q3 van 2023. Dit product zorgt voor meer winst van Google Ads door middel van op winst gerichte rapportage en optimalisatie.

Productbeschrijving:

 • Begrijp welke producten een hoge AOV veroorzaken.
 • Signaleren van cross- en upselling-mogelijkheden.
 • Bekijk welke producten/merken/categorieën/campagnes de winstgevendheid stimuleren.
 • (TBC) A/B-test campagnes voor het optimaliseren van de winst.

Lees hier meer over Cart Data.

Store Sales Automatic Dynamic Reporting

Dankzij dit product is het nu eenvoudiger dan ooit om de omzet invloed van jouw Google Media in de winkel te meten.

Productbeschrijving:

In aanmerking komende klanten kunnen automatisch dynamische gemiddelde bestelwaarden ontvangen voor hun winkelverkopen.

 • AOV wordt dynamisch gemodelleerd met behulp van ontvangstbewijzen voor opiniebeloningen van Google, tot op trefwoordniveau.
 • Stelt adverteerders in staat om de variërende AOV voor winkelverkopen voor voorraad rechtstreeks in hun Google Ads-rapportage te begrijpen, zonder dat ze 1P-gegevens hoeven te uploaden.
 • Gebruik deze automatische dynamische rapportage om te bieden op winkelverkopen met ‘Omnichannel Bidding’.

Auto-Feed Crawl/Pixel

Auto-Feed Crawl/Pixel

Deze nieuwe functie maakt automatisch een voorraadfeed voor advertenties met informatie over de winkelvoorraad, waardoor de onboarding-tijd wordt verkort.

Verkopers die in aanmerking komen voor de etalage van een handelaarshotel basis/volledig (oftewel, beschikbaarheid in de winkel op hun website), kunnen Google hun website laten crawlen of een pixel implementeren om een ​​geautomatiseerde feed met informatie over de winkelvoorraad te laten maken.

De verkopers die in aanmerking komen kunnen contact opnemen met hun Google POC om hun account op de toelatingslijst te laten zetten voor nieuwe Auto-Feed-opties.

Pickup later for Online Feed & LIA feed

Pickup later for Online Feed & LIA feed

Dit product is momenteel een open bèta. Dit product stimuleert zowel e-commerce als offline verkoop door omnichannel-uitvoeringsopties te promoten.

 • Gebruik ‘Pickup later’ voor je (online) primaire feed als je geen advertenties met informatie over de winkelvoorraad weergeeft of om nooit op voorraad zijnde, alleen online voorraad te promoten die je naar de winkel kan verzenden.
 • Gebruik ‘Pickup later for LIA’ om voorraad die niet op voorraad is te promoten en die binnen een paar dagen naar de winkel kan worden verzonden.

Travel Carousel Formats

Travel Carousel Formats

Dit product helpt marketeers omdat het ’t voor partners makkelijker maakt om hun producten onder de aandacht te brengen. En de overweging te stimuleren via het carrousel formaat, met rijke inhoud zoals afbeeldingen, beoordelingen, prijzen, recensies en partnernamen.

Productbeschrijving:

 • Formaten worden bovenaan de SERP weergegeven voor zoekopdrachten naar het bestemmingshotel en bestemming ‘Dingen om te doen’.
 • De carrousels tonen meerdere adverteerders en aanbiedingen in de carrousel, met één aanbieding en adverteerder per kaart. Klikken op deze carrousel leiden gebruikers rechtstreeks naar de partnerwebsite.
 • Vooruitblikkend: de dekking voor deze carrousel-eenheden uitbreiden door uit te breiden naar nieuwe markten en apparaten.

Dit waren de, door ons geselecteerde, belangrijkste punten die langskwamen tijdens de Google EMEA Product Kickoff!