E-book Zakelijk flirten

Zakelijk flirten

M. Wiersma
Unieboek | Het Spectrum
2009
Nederlandstalig
€ 11.99
0
0
0
0

Wilt u graag op dezelfde golflengte zitten met uw gesprekspartner? Uw zakelijke gesprek laten sprankelen? De ander overtuigen en verleiden tot het aannemen van je boodschap?

‘Zakelijk flirten’ laat zien hoe u met uw charme en de juiste focus mensen enthousiast maakt. Het boek staat vol concrete tips en voorbeelden hoe je gesprekken kunt sturen. Leer hoe u altijd een goede eerste indruk maakt, hoe u voor een goede werksfeer zorgt en hoe u met woorden kunt boeien. Leer ook de lichaamstaal van uw gesprekspartners te interpreteren. Zo krijgt u meer voor elkaar!

Mirjam Wiersma werkte als advocate en bedrijfsjuriste en richtte ruim twee jaar geleden haar eigen bedrijf Helemaal Jij op. Haar vernieuwende visie op zakelijke communicatie draagt zij uit als bevlogen spreker, trainer en coach. Ze is regelmatig in tijdschriften en op tv te vinden.

‘Zakelijk flirten’ behoort tot een serie boeken van Volkskrantbanen en het Spectrum over solliciteren en succesvol functioneren in een (nieuwe) baan. Kenmerkend voor deze boeken zijn actualiteit, praktijkvoorbeelden en een benadering die, anders dan in veel goeroeboeken, de lezer eigen keuzes laat maken.



Alle boeken