Boek Contentmarketing en community management

Contentmarketing en community management

Mascha Gerretsen, Irma Machielse
Pearson Education NL
2018
€ 37.95
0
0
0
0

Steeds meer merken en organisaties houden zich bezig met het ontwikkelen van content en het managen van community’s. Het aantal contentstrategen, contentmarketeers, socialmediamanagers en community managers neemt snel toe. Contentmarketing en community management leert studenten om met een praktische planmatige aanpak in te spelen op de marketing- en communicatie-uitdagingen van nu!

Contentmarketing en community management is het eerste, complete studieboek waarin alle processen van contentmarketing en community management in een cyclus worden doorlopen. Hierbij komen alle stappen in het proces aan bod, van het formuleren van contentdoelen tot en met het meten en optimaliseren van conversie. Aan iedere stap in deze cyclus is een apart hoofdstuk gewijd, waardoor het zeer overzichtelijk, toegankelijk en gebruiksvriendelijk is voor studenten.

Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden over aansprekende merken en organisaties, zoals Coca Cola, Ziggo, de Hartstichting, A.S.Adventure en Coolblue, wordt de theorie aan de praktijk gekoppeld.

Dit boek is goed praktisch bruikbaar voor marketeers en communicatieprofessionals en voor iedereen die geïnteresseerd is of zich meer wil verdiepen in contentmarketing en community management.

Daarnaast is het boek geschikt voor hbo- en universitaire opleidingen op het gebied van communicatie, marketing, media en journalistiek en voor studenten die een stageverslag of afstudeerscriptie moeten schrijven waarbij een content-, social media- of communityplan vereist is.Alle boeken