Boek De ontspannen ondernemer – rust in je hoofd en je bedrijf

De ontspannen ondernemer – rust in je hoofd en je bedrijf

Mira Saia
Tangram Studio
2023
Nederlands
€ 25.00
0
0
0
0

Als je als ondernemer ’s nachts eindeloos ligt te malen, of merkt dat je brein overdag op een ongekend hoog toerental draait en een vastloper in je systeem dreigt te veroorzaken, zoek je de oplossing vaak in het nóg koortsachtiger afwerken van alle losse eindjes binnen je bedrijf.

Met dit boek maakt Mira het je makkelijk. Want het hoeft niet zo druk in je hoofd te zijn, ook al heerst er drukte in je bedrijf. Er is hier iets fundamenteels te zien en van daaruit te doen.

Als Mira iets vertelt, wil je luisteren. Omdat ze veel ervaring en kennis heeft natuurlijk. Omdat ze een heel scala aan praktische skills bezit die ze combineert met een feilloze intuïtie uiteraard. Maar vooral: omdat wát ze zegt en schrijft getuigt van diep inzicht in de werking van de menselijke geest in zijn algemeenheid en die van het volle ondernemershoofd in het bijzonder. Zij weet waar échte vrijheid en ontspanning zit en laat zien dat dit voor elke ondernemer het uitgangspunt kan en mag zijn.

In plaats van een tijdelijk eindpunt waar je steeds opnieuw naartoe moet ploeteren, met hopelijk een gevoel van ‘thank God it’s Friday’ (Saturday? Sunday?) aan het einde van elke werkweek.

Mira’s immer groeiende inzicht en het lef dat ze heeft om daarop te vertrouwen geeft een extra, en wat mij betreft onontbeerlijke, dimensie aan haar coaching en adviezen voor ondernemers. Het maakt van dit boek een complete gids op zowel praktisch als ‘psychologisch’ gebied. Wat wil een ondernemend mens nog meer?Alle boeken