Boek Storytelling met impact

Storytelling met impact

Emile Schra
Management Impact
2020
Nederlands
0
0
0
0

Hoe zorg je ervoor dat jouw verhaal een maximaal effect op je toehoorders heeft? Hoe kun jij groeien in je rol van storyteller? En wat hebben de Pink Panther, jonge sla en de tandenborstel van koningin Máxima met elkaar gemeen? Je ontdekt het allemaal in ‘Storytelling met impact’!

Storytelling is hét middel om jouw verhaal met je publiek te delen. Niet alleen in het theater, ook in bedrijfsleven, zorgsector, universiteit of hogeschool helpt storytelling de boodschap van jou of jouw onderneming succesvol voor het voetlicht te brengen.

Een goed verhaal op zich is niet genoeg. Daarom reikt dit boek je 75 spelvormen aan om het verhaal dat jij wil vertellen, nóg beter te vertellen. Via oefeningen, opdrachten en improvisaties met aandacht voor stem, lichaam, focus, zelfvertrouwen en fantasie bouw je verder aan je vermogen om het publiek aan zijn stoel gekluisterd te houden. Bovendien werk je met de opdrachten aan teamvorming en de groei van het onderling vertrouwen.

Auteur Emile Schra is schrijver, dramaturg en trainer. Hij publiceert geregeld artikelen en boeken, ontwikkelt kunst- en cultuurinitiatieven (zoals een verhalenproject met voormalige vluchtelingen) en doceert al ruim tien jaar lang Creative Storytelling aan de Hogeschool Utrecht.Alle boeken