Over Frankwatching Events

 Frankwatching EventsFrankwatching heeft de grootste verzameling reportages van congressen, conferenties en andere events in het vakgebied. Met een bereik van zo’n 300.000 unieke bezoekers en 1 miljoen pageviews per maand worden events dan ook onder een grote, maar vooral relevante doelgroep gepromoot.

MogelijkhedenEvents AgendaAdverteren

Mogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om een event via Frankwatching te promoten. Organisatoren kunnen voor hun event adverteren op de site, in de nieuwsbrief en via de social media kanalen. Events die gebruik maken van een van de speciale eventpakketten krijgen korting op de standaard advertentietarieven. Hieronder een overzicht van de verschillende pakketten.

Pakketten Events
Pakket 1
Pakket 2
Pakket 3
Plaatsing in Events Agenda
gratis
gratis
gratis
Advertorial dagelijkse nieuwsbrief
2 x dagelijkse editie
1
gratis
Advertorial wekelijkse nieuwsbrief
1 x wekelijkse editie
1
1
Rectangle
1 week op homepage + artikelpagina’s
1
1
Tweet
via @Frankwatching
1
1
1
Advertorial homepage + Tweet
1 week op homepage
1
Waarde
€ 1.055
€ 2.010
€ 3.965
Korting
-/- € 406
-/- € 811
-/- € 1.966
Pakketprijs
€ 649
€ 1.199
€ 1.999

Alle tarieven zijn exclusief btw.

Daarnaast kan er uiteraard gebruik worden gemaakt van losse uitingen, zie hiervoor onze Adverteren. Organisatoren van evenementen krijgen hierop korting.

Events Agenda: meest complete overzicht

De Events Agenda biedt het meest complete overzicht van events in het vakgebied. Organisatoren van conferenties, congressen, seminars of andere bijeenkomsten kunnen hun evenement gratis aankondigen via Aanmelden Event. De redactie behoudt zich het recht voor de tekst in te korten en/of afbeeldingen of video’s niet te plaatsen.

Adverteren

Wil je adverteren, een mediapartnership aangaan, ons inzetten voor reportages over een evenement of kennismaken met onze pakketten en een voorstel ontvangen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!