Gespot

Vakantiemetkorting.nl: Actuele kortingsacties van touroperators

0

Sinds twee weken is er een nieuwe online speler op het gebied van vakanties en reizen: Vakantiemetkorting.nl. Hier vinden vakantiegangers alle actuele kortingsacties en -prijsvragen van touroperators op één plek bij elkaar. Wel zo gemakkelijk! Peter van Nijnatten, oprichter van de website, vertelt.

Wat is Vakantiemetkorting.nl?

Vakantiemetkorting.nl biedt de uitkomst voor alle prijsbewuste reizigers. Op onze nieuwe website staan namelijk gegarandeerd alleen maar actuele acties, prijsvragen of codes vermeld. Wanneer een actie verloopt, wordt deze direct van de website verwijderd. Daarnaast richt Vakantiemetkorting.nl zich alleen op vakanties. Het resultaat is een makkelijke, overzichtelijke en vooral bruikbare website met een nieuw concept waar de vakantieganger écht iets aan heeft.”

 

Waarom dit initiatief?

“Bij het boeken van een vakantie of een weekendje weg, zijn de kosten hiervan voor veel reizigers erg belangrijk. Of het nu gaat om een zonvakantie, een hotel of om vliegtickets, iedereen kijkt naar zijn portemonnee bij het regelen van een reis of accommodatie. Touroperators weten dit en spelen hier goed op in door regelmatig aantrekkelijke kortingsacties- en prijsvragen aan te bieden aan potentiële klanten.

De kortingen die door touroperators worden aangeboden worden doorgaans via diverse kortingswebsites verspreid. Een groot nadeel hiervan is dat deze acties of kortingscodes vaak zonder update jarenlang op deze websites blijven staan. Dat maakt het lastig, want in het woud van verlopen acties en codes dat daardoor ontstaat, is het voor de consument bijna onmogelijk geworden om een aantrekkelijke, nog werkende actie terug te vinden. Dit zorgt voor veel verloren tijd en ergernis, want een goede actuele actie kan vaak enkele tientjes tot honderden euro’s besparen op je vakantie.”

Hoe werkt Vakantiemetkorting.nl?

“Simpel! De verschillende kortingsacties staan in overzichtelijke categorieën ingedeeld op de website. Klik de actie van je keuze aan en er verschijnt een pagina met alle belangrijke informatie over de betreffende kortingsactie. Heb je een actie gevonden die bij je past? Dan is de vakantie, mét de aangeboden korting, vervolgens zo geboekt.”

 

Wat zijn de facts?

“Allereerst hebben we uitsluitend positieve reacties ontvangen. Sinds de website online staat bezoeken dagelijks honderden vakantiefans onze website. Ook hebben we al ruim 1500 likes op Facebook. Een van de populairste pagina’s is het overzicht waar de prijsvragen zijn verzameld waarmee gratis vakanties en reizen te winnen zijn.”

Wie is er betrokken bij Vakantiemetkorting.nl?

Vakantiemetkorting.nl is een initiatief van mijzelf, Peter van Nijnatten. Bij het design en concept was Arturo Ronchi van 3D Live Media betrokken.”