Frankwatching Trainingen

Trainingen FAQ

Tijdens de trainingen van Frankwatching leer je in 1 of meer dagen alles over de meest uiteenlopende onderwerpen en doe je veel praktijkgerichte kennis op. Hieronder vind je antwoord op de veelgestelde vragen over onze trainingen.

Inschrijven

Je kunt je online voor onze trainingen inschrijven. Het inschrijfformulier vind je op de trainingspagina.
Als de trainingsdatum (-data) op onze website staat (staan), betekent dit dat je je nog kunt inschrijven voor deze training. De trainingsdatum is terug te vinden in de widget aan de rechterkant op iedere trainingspagina.
De trainingsdag start om 09:30 en eindigt rond de klok van 16:30 uur. De inloop is vanaf 09:00 uur.
Direct na je inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail. Heb je deze niet ontvangen, neem dan contact met ons op om te controleren of je inschrijving is binnengekomen. Een week voor aanvang van de training ontvang je van ons de laatste praktische details.
Een optie nemen op een training is mogelijk. De optie blijft 7 dagen staan. Neem hiervoor contact met ons op via academy@frankwatching.com.
Tot 8 dagen voor aanvang van de training is het mogelijk je inschrijving kosteloos te verplaatsen. Binnen 8 dagen voor aanvang van de training wordt bij het verplaatsen van je inschrijving € 125,- exclusief btw in rekening gebracht.
Tot 8 dagen voor aanvang training is het mogelijk de training kosteloos te annuleren. Binnen 8 dagen voor de start van een training bedragen de annuleringskosten € 125,- exclusief btw.

Betaling & subsidie

Onze tarieven zijn exclusief 21% btw.
Binnen 2 weken na inschrijving ontvang je per mail de factuur.
Wanneer je de factuur in termijnen zou willen betalen, kun je via academy@frankwatching.com contact met ons opnemen.
Je kunt je studiekosten aftrekken van de belasting, maar… er zijn strenge voorwaarden. De belangrijkste is dat de opleiding voor je (toekomstig) beroep is. Daarnaast moet het gaan om een leertraject. Dat betekent dat je kennis opdoet onder begeleiding of toezicht. Verder mag je alleen de noodzakelijke kosten meetellen. Denk aan:
  • collegegeld, cursusgeld, lesgeld of examengeld
  • leermiddelen die je van de opleiding móet hebben, zoals boeken of bepaalde software
Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met de Belastingtelefoon via 0800-0543.
Helaas, de trainingen zijn niet vrijgesteld van btw.
Onze Algemene voorwaarden vind je op onze site onder het kopje “aanvullende bepalingen bij opleidingen en events”.

Praktische details

Al onze trainingen vinden plaats bij Meeting Plaza of Seats2Meet in Utrecht. Beide trainingslocaties liggen direct naast het Centraal station van Utrecht, in winkelcentrum Hoog Catharijne.
Je kunt onze trainingslocaties met zowel het OV als met de auto goed bereiken. Bekijk hier de uitgebreide routebeschrijving. Wel raden we je aan om met de trein naar Utrecht te komen.
De training is inclusief koffie en thee, heerlijke koeken, fruitsalade, een uitgebreide lunch, frisdrank en borrelhapjes. Indien je speciale dieetwensen hebt, vermeld dit dan op het inschrijfformulier of stuur een e-mail naar academy@frankwatching.com.
Na de training ontvang je per e-mail van ons een digitaal certificaat.
Al onze trainingen zijn geaccrediteerd door NIMA. Hoeveel PE-punten je krijgt voor een training, vind je op de trainingspagina van de training. Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je deelneemt aan het SMP-programma. Je punten worden door ons doorgegeven en op je persoonlijke account bijgeschreven.
Uiterlijk een week voorafgaand aan de training ontvang je van ons een e-mail met daarin alle praktische informatie over de training.
Als je niet beschikt over een eigen Google Analytics-account is het mogelijk gebruik te maken van een testaccount. Dit account wordt door de trainer voor je aangemaakt en beschikbaar gesteld.
Dit verschilt per training. Op de trainingspagina van de desbetreffende training staat onder de tab Praktisch wat je allemaal nodig hebt voor de training. Daarnaast ontvang je voorafgaand aan de (eerste) trainingsdag een e-mail waar deze informatie ook in staat.

Incompany & Maatwerk

Jazeker! Over elk gewenst onderwerp kunnen we samen met jou een incompany training of een maatwerk programma samenstellen. Geef je wensen weer in het formulier en we nemen snel contact met je op. We denken graag met je mee.

Overig

Als je ziek bent, laat dit ons dan tijdig of zo vroeg mogelijk op de trainingsdag zelf weten. Dat kan via mail, WhatsApp of door even te bellen. Je kunt de trainingsdag dan op een later moment inhalen. Hiervoor brengen we € 55,- arrangementskosten in rekening.
Hoe je een klacht kunt indienen staat in onze Klachtenprocedure.