Webinar Van klantreis naar Content Journey: zo bouwt Praxis aan contentmarketing

0
0
0
0
Dit webinar is direct te bekijken

‘Contentmarketing, dat is toch bloggen?’ Nee, het is zoveel meer. Het draait om het creëren van waardevolle content die je klant écht verder helpt. Ben jij bezig met contentmarketing en wil je jouw klanten ook helpen om hun bestemming te bereiken? Meld je gratis aan voor het webinar en ga direct aan de slag met content waar je klant blij van wordt.

In dit webinar ontdek je een nieuwe praktische methode om de customer journey en content map te combineren: de Content Journey. Contentmarketeers Lisanne de Vaan en Sanne Heil delen hoe ze hun methode in de praktijk brachten bij Praxis. Ga vervolgens zelf aan de slag met het Content Journey-template en creëer waardevolle content voor iedere fase van de klantreis.

Laat je inspireren en leer:

  • hoe je inzicht krijgt in de behoeften van jouw doelgroep en welke content daarbij hoort
  • hoe je de klantreis en contentkansen in kaart brengt met de Content Journey
  • hoe je de vertaalslag maakt naar concrete acties die je mee kunt nemen naar je volgende marketingoverleg

Voor wie is het webinar bedoeld?

Voor iedereen die niet langer wil ‘bloggen om het bloggen’, maar structureel en gericht op de lange termijn content wil maken die inspireert én converteert. Denk aan contentmarketeers, productmanagers, contentspecialisten en online marketeers.

Over de spreker

Lisanne de Vaan – Knallen met je content kun je alleen als je je klant echt kent. Als contentmarketeer was Lisanne betrokken bij een groot customer journey-traject van ABN AMRO en werkte ze mee aan diverse online campagnes.

Sanne Heil – Van creatieve campagnes tot een uitgewerkte contentplanning: als contentmarketeer bij Presenter helpt Sanne zowel profit- als non-profitorganisaties klanten aan zich te binden met hun contentmarketing. Dit deed ze onder andere bij Diabetes Fonds en Zorg en Zekerheid.

 

………………………………………………………………………………………………………………………