De vraag van jouw organisatie staat centraal

Incompany training - Frankwatching

Bij een incompany training kun je alle trainingen uit ons trainingsaanbod aanpassen aan je persoonlijke wensen of een volledig op maat gemaakt programma samenstellen uit verschillende onderwerpen.

Wil je, net als ProRail, goede content maken? Of, net als de Gemeente Purmerend, meer weten van Google Analytics? Bespreek met je team de leerdoelen en bekijk welke training hier het beste op aansluit.

Wil je het online kennisniveau van een hele afdeling verhogen? Frankwatching maakt het programma en selecteert voor elk onderwerp de beste expert. Dit hebben we afgelopen jaar onder meer gedaan met een gecombineerde training voor KPN. Ook maakten we een programma voor de gemeente Breda, De Kamer van Koophandel, T-Mobile, de VPRO en het ministerie van I&M.

Alle incompany trainingen worden op maat gemaakt

  • Per training brengen we jullie specifieke wensen in kaart, stellen we de leerdoelen per training scherp en bepalen we het gewenste niveau van de training;
  • Je kunt meerdere vragen en cases inbrengen;
  • De trainer past de training aan op jouw organisatie/branche;
  • De inhoud van de training is direct toepasbaar op je eigen werksituatie.

De beste van Nederland

Wist je dat Frankwatching is uitgeroepen tot de beste opleider op het gebied van online marketing en communicatie? Onze trainingen worden door de deelnemers met gemiddeld een 8 beoordeeld. Door ons grote netwerk zijn we in staat om voor elk onderwerp de beste expert te selecteren. We werken met vaste trainers die inspireren en ervoor zorgen dat de opgedane kennis direct toegepast kan worden.

Referenties van klanten

In de afgelopen jaren maakten al vele organisaties gebruik van ons brede aanbod. Bekijk bijvoorbeeld de case van KPN, die twee incompany trainingen van Frankwatching volgde. Hieronder enkele referenties van onze klanten.

aanhalingstekenDe training Communiceren met Infographics was erg inspirerend. De theorie werd perfect afgewisseld met zelf doen. Hierdoor is het erg praktisch toepasbaar.
~ Karin Sasburg, NS

aanhalingstekenWe hebben met veel plezier deelgenomen aan de training contentcreatie en storytelling onder de bezielende leiding van Cor Hospes. Cor haalt je even uit je comfortzone en dwingt je om de brug vanuit de theorie naar ProRail te slaan. Verbazingwekkend hoeveel mooie verhalen we eigenlijk hebben zonder het zelf door te hebben.
         ~ Job van Beek, Prorail

aanhalingsteken We hebben met veel enthousiasme de basistraining Google Analytics gevolgd. Christian de Rijke heeft heel veel praktische uitleg gegeven, waardoor we meteen aan de slag kunnen en zijn gegaan. Onze manager heeft veel inzicht gekregen in het belang en de mogelijkheden van Google Analytics.
         ~ Melanie Stroobach, Gemeente Purmerend

aanhalingsteken We zochten inspiratie en handvatten om zelf aan de slag te gaan met onze contentstrategie. De trainer John Verhoeven heeft dit vertaald naar een praktische workshop met aandacht voor good practices, ruimte voor discussie en praktische tips en tools om de volgende dag zelf te beginnen aan de contentstrategie.
         ~ Joris Staal, Trimboc Instituut

Interesse in een incompany training?

Ben je op zoek naar een incompany training? Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen, mailen of je vraag gewoon via het contactformulier op deze pagina aan ons stellen.