Vind nieuwe klanten met whitepaper marketing

Via Frankwatching waardevolle leads genereren en de zichtbaarheid en autoriteit van je organisatie of bedrijf vergroten? Dat kan. Deel als kennispartner insights & expertise in de vorm van een whitepaper, e-book, template of worksheet met meer dan 8.000 professionals die dagelijks ons platform bezoeken. Zij zijn actief op zoek naar trends, concrete tips, cases en best practices over digital marketing en communicatie, social media en digital business.

In de zoektocht naar nieuwe klanten is het mogelijk om specifiek te targetten op vakgebieden en/of bedrijfsgrootte. Onze copywriters kunnen het whitepaper uiteraard ook schrijven. Download de mediakit via het formulier voor meer informatie.

Waarom samenwerken met Frankwatching

  • Targeting in een community van 450.000 digital professionals
  • Actieve doorplaatsing op LinkedIn en Twitter
  • Dagelijks om 16.00 uur gevalideerde leadlijsten

Pakketten: van basis tot gefilterd

Elke organisatie heeft andere wensen als het op leadgeneratie aankomt. Om die reden zijn er verschillende downloadpakketten. Graag adviseren we over het pakket dat het beste bij de doelstellingen van je bedrijf past.

prijstabel whitepapers

Probeer nu het try-out pakket!

Maak kennis met de voordelen van leadgeneratie via het try-out pakket. Je draait dan een campagne voor 15 leads met de gegevens van het pakket ‘Extra’ en je betaalt slechts de basisprijs van € 30 per lead.

Download mediakit whitepapers
  • We wijzen je op onze privacyverklaring.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
Harald de Jong
Accountmanager