WhatsApp Event

Op donderdag 10 maart 2016 vond in de Jaarbeurs in Utrecht het Frankwatching Event ‘WhatsApp voor bedrijven’ plaats. Hoe zet je WhatsApp succesvol in voor jouw organisatie? Dat was de grote vraag die deze dag centraal stond.

Benieuwd hoe je WhatsApp en andere Messengers zakelijk in kunt zetten? Bedrijven en organisaties als Suitsupply, Chocomel en Gemeente Utrecht gingen je al eerder succesvol voor.

In de aankomende editie dus ook ruimte voor andere social messengers! Nieuwsgierig en geïnteresseerd? Lees meer over het Social Messaging event!

Organisaties als Suitsupply, Chocomel, X-travel, Gemeente Utrecht en het Albert Schweitzer Ziekenhuis deelden in de editie van 2016 hun cases, insights en ervaringen. TNS NIPO belichtte de lessons learned vanuit consumentenperspectief en DDMA ging uitgebreid in op de privacy-aspecten.

Hieronder vind je een overzicht van de reacties van de deelnemers, een video-impressie en de presentaties van de sprekers van de editie van 2016.

Video

What was (h)appening?! Bekijk hieronder de highlights van het event!

Accepteer cookies

Presentaties

Hieronder vind je de presentaties van de sprekers van het Event ‘WhatsApp voor bedrijven’ op donderdag 10 maart 2016 in Utrecht.

Jarno Duursma – Smart Social Media

X-travel – Tommy Janmaat & Rik Spruijt

Gemeente Utrecht – Michal Kleinhans

Albert Schweitzer Ziekenhuis – Ralph Bouman 

Chocomel – Wendy van Sante & Annemieke Mol

TNS NIPO – Debby van Adrichem en Job van den Berg

DDMA – Jitty van Doodewaerd & Sabine Straver