Gespot

Creditcard-ervaringen.nl: Vergelijkt de creditcards

0


Creditcard-ervaringen.nl
is een onafhankelijke expertwebsite over Nederlandse creditcards en debitcards. Deze website bevat gedetailleerde informatie, expertblogs en ervaringen van gebruikers. In gesprek met initiatiefnemer David den Braver.

Wat is het?

“Op Creditcard-ervaringen.nl kunnen bezoekers onder andere kaarten vergelijken en een weloverwogen keuze maken voor een specifieke creditcard of debitcard.”

Waarom dit initiatief?

“Het is vaak ondoorzichtig wat precies de verplichtingen, risico’s, kosten en ervaringen zijn van creditcards en debitcards, terwijl het wel relatief risicovolle betaal- en kredietmiddelen zijn. Er zijn veel websites over creditcards online, maar allemaal maken ze gebruik van dezelfde beperkte informatie.

Creditcard-ervaringen.nl is bezig om alle Nederlandse creditcards tot in detail uit te pluizen zodat bezoekers zo goed mogelijk kunnen uitzoeken waar ze aan toe zijn en welke creditcard of debitcard het beste bij hen past. Creditcard-ervaringen.nl is de enige website die een dergelijk volledig inzicht geeft.”

Hoe werkt het?

“Het principe achter creditcard-ervaringen.nl is eenvoudig. Je geeft een aantal grove voorwaarden op waar een creditcard of debitcard aan moet voldoen, waarna alle gegevens van de meest geschikte kaarten in beeld worden gezet. Zo kun je in detail bekijken wat de exacte specificaties, inclusief ervaringen van gebruikers, zijn. Naar wens kun je nog een kaart naar eigen keuze in deze vergelijking meenemen. Op deze wijze krijgt je snel een volledig inzicht in de creditcards en welke het beste bij je past.”

 

Wat zijn de facts?

“Creditcard-Ervaringen.nl is sinds oktober online en wordt nu al door een aantal creditcardmaatschappijen als bron gebruikt voor het vergelijken van creditcards en debitcards. Momenteel worden de 24 meest populaire creditcards vergeleken, maar we zijn hard bezig om alle grofweg zestig Nederlandse creditcards en debitcards in de vergelijking op te nemen. Op basis van feedback van creditcard-ervaringen.nl is in ieder geval een creditcardmaatschappij nog een keer goed gaan kijken naar de wijze waarop ze informatie op de eigen website aanbieden.”

Wie is betrokken?

Creditcard-ervaringen.nl is een initiatief van Pagerank Eleven, een bedrijf in website campagnes. De kennis die aanwezig was om websites op een goede manier aan bezoekers aan te bieden hebben we gebruikt om een stuk duidelijkheid te scheppen in de ondoorzichtige wereld van de creditcards en de debitcards. Tijdens dit proces hebben we regelmatig contact gehad met de creditcardmaatschappijen zelf.”