Training LinkedIn marketing
7.8

Training LinkedIn marketing

Maak kennis met LinkedIn als ultieme tool voor leadgeneratie

1 dag
Utrecht
€ 690,00
6
0
0
0
0
0

Met bijna 7 miljoen leden is LinkedIn het grootste zakelijke social medium van Nederland. Voor B2B-bedrijven is LinkedIn ook het meest effectieve platform voor leadgeneratie. Maar hoe zorg je ervoor dat je onder de aandacht komt van relevante doelgroepen? Welke content kun je het beste delen en hoe richt je je pagina zo effectief mogelijk in?

Tijdens de training LinkedIn marketing leer je in één dag hoe je jouw bedrijfspagina op LinkedIn kunt inrichten. Wat kun je doen om op te vallen, en wat kun je maar beter laten? Hoe doen andere bedrijven dat? Ontdek verder hoe je onder de aandacht komt bij relevante doelgroepen, wat jouw volgers willen zien en welke content je het beste kunt delen. Je eindigt met een doordachte (content)strategie die aansluit op de doelstellingen van je organisatie. Zo kun je met nieuwe inzichten aan de slag om het aantal volgers en leads via LinkedIn te vergroten.

Na afloop van de training LinkedIn marketing:

 • weet je hoe je company page optimaal kunt inzetten
 • heb je een contentstrategie die past bij je doelgroep
 • weet je hoe je het beste content kunt delen
 • weet je hoe je voortaan goed en gestructureerd aan de slag kunt
 • heb je de tools om het aantal volgers en leads te vergroten

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor social media managers, communicatieadviseurs, online marketing managers en marketeers die willen beginnen met LinkedIn als marketingtool of die er meer uit willen halen.

Sebastiaan Nagel is oprichter en mede-eigenaar van Social Blooming, een bureau dat bedrijven helpt met prikkelende content, campagnes en trainingen op LinkedIn en Twitter. Het verspreiden van het woord van dit krachtige platform door het publiceren van blogs en het geven van (online) workshops daar krijgt hij energie van! Voor Frankwatching verzorgt Sebastiaan samen met zijn collega Judith Eversdijk de training LinkedIn adverteren en LinkedIn marketing.

Judith Eversdijk is trainer en mede-oprichter van Social Blooming, een bureau dat bedrijven helpt met prikkelende content, campagnes en trainingen op LinkedIn en Twitter. Zij is gespecialiseerd in het ontwikkelen van aantrekkelijke content om zodoende een optimale online impact te creëren.

Tijdens de training LinkedIn Marketing komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • De company page: hoe benut je alle onderdelen optimaal?
 • Showcase pages
 • Contentstrategie
 • Contentplanning
 • Contentkalender
 • De verschillende type updates: hoe maak je een zo effectief mogelijke update?
 • De training LinkedIn Marketing is een eendaagse training.
 • De trainingsdag duurt van 09:30 – 16:30 uur.
 • Voorafgaand vindt er een intake plaats om inzicht te krijgen in je verwachtingen en leerdoelen.
 • Het meenemen van een laptop of tablet is niet verplicht, maar wordt wel aangeraden.
 • Bij Meeting Plaza kun je gratis gebruikmaken van het wifi-netwerk.
 • Koffie, thee, water, frisdrank, vers fruit, een uitgebreide lunch en tussendoortjes zijn inbegrepen.
 • Het bedrag voor deelname aan de training is exclusief btw en geldig tot 1 januari 2019. Er zijn geen bijkomende kosten.
 • Na afloop ontvang je een certificaat voor je deelname.
 • Deze training kan ook incompany gegeven worden.
 • De groep bestaat uit maximaal 12 personen.

Goede training met veel direct toepasbare tips. Aanrader als je linkedIn in je marketing wilt gaan inzetten. Trainster met veel ervaring die ook goede, op ervaring gebaseerde tips en tricks kon geven.

06-07-2018

Annemiek Bierhuizen

Training was interessant. Vooral het gedeelte voor de pauze was voor mij leerzaam. Na de pauze was voor de rest van de groep nieuw maar voor mij als social advertising specialist vrij bekend. Dit was naar mijn mening teveel gericht op beginners niveau.

09-03-2018

Merel

Een fijne praktische training met veel tips voor het optimaliseren van onze bedrijfspagina en de content die we daarop plaatsen.

09-03-2018

Linda van Baal

Ik heb de training LinkedIn Marketing gevolgd als onderdeel van de korte opleiding Social Media. Judith is erg deskundig en gaf de training op een leuke interactieve manier. Ik gebruikte LinkedIn privé en bedrijfsmatig nog veel te weinig, maar we gaan er nu mee aan de slag! Met de vele praktische tips en handvatten van Judith moet dat goed gaan komen. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat ik LinkedIn tot nu toe het minst leuke social medium vond en dat is niet veranderd.

08-03-2018

Arlette Vos

Veel geleerd tijdens de training. Praktische tips die gelijk uitgevoerd kunnen worden, maar ook inzicht op strategisch niveau. De dag was zo om!

09-11-2017

Marie-Anna

Goede training, goede instructrice. Ik had echter wel meer diepgang verwacht voor deze prijs en heb helaas niet erg veel nieuwe dingen gehoord.

26-01-2017

Milou

Inschrijfformulier


Via dit formulier schrijf je je in voor de Training LinkedIn marketing op 06-11-2018 bij Meeting Plaza (Utrecht) (kies andere datum of locatie). De kosten hiervan bedragen € 690,00 excl. btw.

Alle trainingen
Krijg 6 punten voor het NIMA-SMP programma.
Krijg 6 punten voor het e-Academy programma.
KMO gecertificeerd