Volg een training met de UWV-scholingsvoucher!

uwv-headerWist je dat de kosten van een Frankwatching-training of korte opleiding volledig of voor een groot deel vergoed kunnen worden? Het UWV biedt namelijk met de scholingsvoucher een subsidie aan van €2.500,- voor het volgen van een of meerdere trainingen of opleidingen. Om hiervoor in aanmerking te komen, dien je wel aan een aantal voorwaarden te voldoen.

Kom jij in aanmerking voor de subsidieregeling?

uwv

Je kunt de subsidie aanvragen voor opleidingen voor zogenaamde ‘kansberoepen’. Een kansberoep is een beroep waarmee je veel kans maakt om op korte termijn een baan te vinden. Een andere voorwaarde is dat je met de opleiding een erkend diploma of certificaat haalt. En dat is bij Frankwatching het geval!

Wil je gebruik maken van de scholingsvoucher? Dan moeten in ieder geval de volgende twee situaties voor jou gelden:

  1. Je ontvangt WW-uitkering, je hebt een arbeidsovereenkomst of je werkt als zelfstandige; én
  2. Je gaat een opleiding volgen in de richting van een kansberoep.

Bespreek met een UWV-adviseur of -werkcoach of je in aanmerking komt voor de subsidieregeling. Ook als zzp’er of als werknemer (met zelfs nu nog een baan) kun je gebruik maken van deze regeling. Neem voor meer informatie en alle voorwaarden contact op met het UWV.

train-de-trainersdag_uwv-headerartikel

Bel met het UWV en vul het formulier gelijk in!

Vul het UWV-formulier in en stuur je aanvraag naar trainingen@frankwatching.com. Geef op het formulier aan welke training(en) of korte opleiding je graag wil volgen. Wij sturen het formulier ingevuld en ondertekend weer naar je terug, zodat je je aanvraag bij het UWV kunt indienen.

Vragen?

Bel of mail met Marieke Brink, via trainingen@frankwatching.com of +31 6 83 55 76 76.