Jaarabonnement Online cursussen: Direct aan de slag

Wil je 1 jaar lang op de hoogte blijven van de belangrijkste online trends & tools in je vakgebied? Met het Jaarabonnement Online cursussen kijk je voor een vast bedrag 12 maanden onbeperkt alle opnames van onze online cursussen: van losse online cursussen tot meerdelige series. 

De voordelen van het Jaarabonnement Online cursussen

  • 1 jaar lang onbeperkt online cursussen terugkijken*
  • Meer dan 30 cursussen beschikbaar
  • Regelmatig nieuwe cursussen online
  • Bepaal je eigen tempo
  • Start vandaag nog met leren

Tijdens de online cursussen delen de beste digital experts praktische kennis en vaardigheden in trendgevoelige vakgebieden als Facebook adverteren, Instagram marketing, E-mail & privacy, SEO-optimalisatie en meer. 

Hoe werkt het Jaarabonnement Online cursussen?

Het volledige aanbod vind je op onze Online cursussen-overzichtspagina. Schrijf je in voor de cursus die je graag wil volgen via het aanmeldformulier. Vergeet niet ‘Jaarabonnement Online cursussen’ aan te vinken. Als er een opname van de cursus beschikbaar is, ontvang je deze direct van ons. En anders krijg je één dag voor aanvang de deelnamelink voor de live cursus.

Jaarabonnement Online cursussen

 

* Het Jaarabonnement Online cursussen is een persoonsgebonden 1-jarig abonnement. Het bedrag voor deelname is exclusief btw. Instappen kan op elk moment en is niet aan een kalenderjaar gebonden.

Ja, ik wil een jaarabonnement voor slechts € 499,- per jaar
Benthe Bemelman
Growth marketeer
Sabine van Velden
Customer Service & Sales Support