Jaarabonnement Online cursussen

Ben je graag altijd op de hoogte van belangrijke trends en ontwikkelingen in je vakgebied? En leer je graag online, en op je eigen tempo? Kies voor het Jaarabonnement Online cursussen* en volg voor een vast bedrag 1 jaar lang al onze online cursussen.

De voordelen van het Jaarabonnement Online cursussen

  • Volg alle live & on demand online cursussen
  • Kies uit 40+ cursussen: van Instagram marketing tot E-mail & privacy
  • Geregeld nieuwe topics online
  • Bepaal je eigen tempo
  • Start vandaag nog met leren

Tijdens de online cursussen delen de beste digital experts praktische kennis en vaardigheden in trendgevoelige vakgebieden als Facebook & Instagram adverteren, schrijftechnieken voor meer succes, social media content, SEO-optimalisatie en meer. 

Hoe werkt het Jaarabonnement Online cursussen?

Het volledige aanbod vind je op de Online cursussen-overzichtspagina. Je kunt deelnemen aan alle live online cursussen, waarin je de vakexperts jouw belangrijkste vragen kunt stellen. Ook kun je alle bestaande en toekomstige opnames bekijken. Na een live online cursus wordt deze 1 jaar lang on demand beschikbaar gesteld.

Opnames kunnen 1 jaar lang onbeperkt worden bekeken. Om een cursus direct te volgen, of om deel te nemen aan een live online cursus, vink je in het inschrijfformulier aan dat je een Online jaarabonnement hebt. Je ontvangt direct van ons een link naar de opname, of een deelnamelink in het geval van een live online cursus (1 dag voor aanvang).

Tip! Als je een Frankwatching-account hebt, hoef je niet elke keer het volledige inschrijfformulier in te vullen.

Jaarabonnement Online cursussen

 

* Het Jaarabonnement Online cursussen is een persoonsgebonden 1-jarig abonnement. Dit abonnement geldt niet voor online trainingen. Het bedrag voor deelname is exclusief btw. Instappen kan op elk moment en is niet aan een kalenderjaar gebonden. 

Ja, ik wil een jaarabonnement voor slechts € 499,- per jaar*

Schrijf je nu in en begin direct met leren

Schrijf je direct in

Vragen?

We helpen je graag verder.

Hannah Ihns
Customer Service
Hinke Wesselius
Customer Service & Sales Support