Jaarabonnement Webinars: onbeperkt online leren

Wil je 1 jaar lang op de hoogte blijven van de belangrijkste online trends & tools in je vakgebied? Met het Jaarabonnement Webinars volg je voor een vast bedrag 12 maanden onbeperkt al onze webinars: van losse online cursussen tot meerdelige webinarseries. Tijdens de trainingen delen de beste digital experts praktische kennis en vaardigheden in trendgevoelige vakgebieden als Facebook adverteren, Instagram marketing, E-mail & privacy, SEO-optimalisatie en meer. 

De voordelen van het Jaarabonnement Webinars

  • 1 jaar lang onbeperkt webinars (terug)kijken*
  • Meer dan 25 lesuur beschikbaar
  • Regelmatig nieuwe webinars online
  • Bepaal je eigen tempo
  • Start vandaag nog met leren

Hoe werkt het Jaarabonnement Webinars?

Het volledige aanbod vind je op de Webinars-overzichtspagina. Houd ook de agenda in de gaten voor nieuwe online trainingen! Schrijf je in voor de cursus die je graag wil volgen. Dat kan via het aanmeldformulier. Vergeet niet ‘Jaarabonnement webinars’ aan te vinken. Je ontvangt van ons direct de opname, die je een jaar lang onbeperkt kunt bekijken.

Jaarabonnement Webinars

 

Het Jaarabonnement Webinars is een persoonsgebonden 1-jarig abonnement en alleen geldig voor webinaropnames. Het bedrag voor deelname is exclusief btw. Instappen kan op elk moment en is niet aan een kalenderjaar gebonden.

Ja, ik wil een jaarabonnement voor slechts € 499,- per jaar
Benthe Bemelman
Webinars & Trainingen
Renee Willemse
Customer Succes Manager