Jaarabonnement online cursussen

Ben je graag altijd op de hoogte van belangrijke trends en ontwikkelingen binnen marketing, communicatie, social media en tech? En leer je graag online, en op je eigen tempo? Kies voor het Jaarabonnement online cursussen en krijg een jaar lang onbeperkt toegang tot alle online cursussen van Frankwatching.

Pssst! Als je nú een abonnement afsluit, krijg je maar liefst twee maanden extra cadeau. Je krijgt dus 14 maanden toegang voor de prijs van 12 maanden. Zie ook de actievoorwaarden.

De voordelen van het Jaarabonnement online cursussen

  • Volg alle live & on demand online cursussen (incl. alle pakketten)
  • Kies uit 65 cursussen: van Google Analytics 4 tot Instagram Marketing
  • Geregeld nieuwe onderwerpen online
  • Bepaal je eigen tempo
  • Start vandaag nog met leren

Met een online cursus, verzorgd door een ervaren vakexpert, doe je in korte tijd veel praktische kennis op. Ook krijg je direct toepasbare handvatten op het vlak van Facebook & Instagram adverteren, schrijftechnieken, social media-content, SEO-optimalisatie en meer.

Hoe werkt het?

Met jouw jaarabonnement heb je vanaf het moment van inschrijven 1 jaar lang onbeperkt toegang tot al onze online cursussen. Daarna loopt het abonnement automatisch af. Je vindt hier het overzicht van alle online cursussen waar je straks toegang tot hebt, zowel de live sessies als de opnames.

Jaarabonnement online cursussen

 

* Het Jaarabonnement online cursussen is een persoonsgebonden 1-jarig abonnement dat automatisch afloopt. Dit abonnement geldt niet voor online trainingen. Het bedrag voor deelname is exclusief btw. Instappen kan op elk moment en is niet aan een kalenderjaar gebonden. 

Ja, ik wil een jaarabonnement voor slechts € 499,- (excl. btw)

Instappen kan op elk moment en is niet aan een kalenderjaar gebonden.

Schrijf je direct in

Vragen?

We helpen je graag verder.

Nick den Hartog
Customer Service
Hinke Wesselius
Customer Service