Jaarabonnement Online cursussen: Direct aan de slag

Wil je 1 jaar lang op de hoogte blijven van de belangrijkste online trends & tools in je vakgebied? Met het Jaarabonnement Online cursussen kijk je voor een vast bedrag 12 maanden onbeperkt alle opnames van onze online cursussen: van losse online cursussen tot meerdelige series. Tijdens de online cursussen delen de beste digital experts praktische kennis en vaardigheden in trendgevoelige vakgebieden als Facebook adverteren, Instagram marketing, E-mail & privacy, SEO-optimalisatie en meer. 

De voordelen van het Jaarabonnement Online cursussen

  • 1 jaar lang onbeperkt online cursussen terugkijken*
  • Meer dan 25 lesuur beschikbaar
  • Regelmatig nieuwe opnames online
  • Bepaal je eigen tempo
  • Start vandaag nog met leren

Hoe werkt het Jaarabonnement Online cursussen?

Het volledige aanbod vind je op onze Online cursussen-overzichtspagina. Schrijf je in voor de cursus die je graag wil volgen en kies voor de direct-kijken optie. Dat kan via het aanmeldformulier. Vergeet niet ‘Jaarabonnement Online cursussen’ aan te vinken. Je ontvangt van ons direct de opname, die je een jaar lang onbeperkt kunt bekijken.

Jaarabonnement Online cursussen

 

* Het Jaarabonnement Online cursussen is een persoonsgebonden 1-jarig abonnement en alleen geldig voor cursusopnames. Het bedrag voor deelname is exclusief btw. Instappen kan op elk moment en is niet aan een kalenderjaar gebonden.

Ja, ik wil een jaarabonnement voor slechts € 499,- per jaar (normale prijs: €1.354,-)
Benthe Bemelman
Growth marketeer
Renee Willemse
Customer Success Manager