Contact

Journalisten

Journalisten / auteursWerk je als journalist aan een artikel of reportage over een online onderwerp en wil je met een van onze experts in contact komen, mail dan met redactie@frankwatching.com. We proberen je zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen enkele uren, een reactie te geven.

Wil je onze auteurs quoten en citeren uit een van de artikelen, dan vinden we het prettig als je daarbij Frankwatching en de betreffende auteur als bron noemt. Graag ook een vermelding van de URL www.frankwatching.com. Wil je een Frankwatching logo gebruiken, dan kun je dat hier downloaden.

Artikelen mogen in principe niet volledig overgenomen worden, tenzij zowel Frankwatching als de betreffende auteur hiervoor expliciet toestemming hebben gegeven. Het is ook niet toegestaan om artikelen van Frankwatching via frames op andere sites over te nemen. Het is wel toegestaan om naar artikelen te linken en eveneens om de eerste alinea van een artikel (met een duidelijke verwijzing naar het eigenlijke artikel op Frankwatching) over te nemen.