BBsit app: Regel binnen no-time een oppas

bbsit

Alle ouders zullen het beamen: het vinden van een oppas kan veel tijd in beslag nemen. Bellen, sms’en, mailen en weer bellen. Dankzij BBsit is dit verleden tijd. Micha Schipper, betrokken als Creative bij BBsit, vertelt.

Wat is BBsit app?

“Via de app of website van BBsit kunnen ouders in no-time een oppas regelen zonder de één na de andere oppas te bellen, en af te wachten wie er terugbelt.”

BBsit
BBsit-1
BBsit-mobile-app
BBSIT_Mobile_App_50
130329_BBSIT_Mobile_App

Waarom dit initiatief?

“Mijn broer en zus klaagden telkens weer over het gedoe rondom het regelen van een oppas. Ze zagen er zo tegenop dat ze soms zelfs feestjes en leuke uitjes lieten schieten omdat ze geen zin hadden in het gedoe. Er zijn wel websites om nieuwe babysitters te ontdekken in je buurt, maar we geloven dat het regelen van een babysit vooral sneller en gemakkelijker kan. Met BBsit hopen we ouders weer wat waardevolle tijd terug te kunnen geven.”

Hoe werkt BBsit app?

“Met één druk op de knop stuurt een ouder via deze app alle babysitters in zijn netwerk tegelijk een verzoek om op te passen. Het geautomatiseerde systeem zorgt ervoor dat zowel de ouder als de oppasser een bericht ontvangen zodra iemand heeft laten weten beschikbaar te zijn. Zo hoeft er dus ook niemand te worden afgebeld en scheelt ’t ouders veel georganiseer.”

Wat zijn de belangrijkste facts?

“De app is deze week gelanceerd. Er zijn nog maar weinig gebruikers, want er is nog geen ruchtbaarheid aan gegeven. De eerste feedback van gebruikers is wel erg positief.”

Wie is er betrokken bij BBsit app?

“Ik, van COZ Marketing, ben betrokken als één van de bedenkers.”

Redactie gespot

Heb je een interessant onderwerp voor Gespot? Ben je bezig met de lancering van een nieuwe site, de introductie van een nieuwe mobile app of komt er een tablet app aan? Meld je initiatief dan aan bij Gespot!

No Comments.

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn met een * aangegeven.

Verschijnt je reactie niet, dan is deze mogelijk in de spam terechtgekomen. Mail ons dan even!